2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Szerző: Komlós József Jr.
Nyomtatás
2007.10.10. szerda
 

Kecskeméti lányok bizonyultak a legszebbeknek

 

Három kecskeméti lány végzett az első helyen az idén első alkalommal, az Erdei Ferenc Kulturális Központ színháztermében vasárnap este megrendezett The Next Model szépségversenyen.

 
 
 

Bár a rendezők területi versenynek szánták az első alkalommal megrendezett megmérettetést, de valójában országos versennyé kerekedett az első The Next Model szépségverseny. A huszonöt döntőbe jutott nevező ugyanis az egész országot reprezentálta – bár kétségkívül a helybéli ifjú hölgyek voltak többen.

 
 
 
 

Az Eran Tal és Kuna Valéria által létrehívott szépségverseny egész estés vasárnapi gáláján – melyen fellépett a Fourtissimo együttes és Babicsek Bernát, de óriáskígyóval bemutatott hastáncos-show is szórakoztatta a közönséget, a figyelem középpontjában természetesen a lányok álltak, akik szülők, udvarlók, és érdeklődők előtt vonultak fel hétköznapi viseletben, fehérneműben és alkalmi ruhában, de ezen kívül egy rövid interjúban számot adtak talpraesettségükről is.

 
 
 
 

Az első kecskeméti The Next Model versenyen bemutatkozó 16 és 21 év közötti hajadonok között nehezen tudott rangsorolni a szponzorokból és felkészítőkből álló zsűri, s a számos különdíj után megtudhattak, hogy a „The Next Model 2007” címet egy éven át Patvaros Petra viselheti. Második helyezett Bugya Dóra, a harmadik Lukács Anna lett – mindhárman kecskemétiek.

 
 
 
 

..

 
 
 
 

..

 
 
 
 
PROGRAMOK