2019-11-28 11:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-10-17 08:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-10-13 15:16:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
December
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Címlap
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Pályázat címe: Klapka utcai óvoda
infrastrukturális fejlesztése.
Azonosító szám:TOP-6.2.1-15-KE1-2016-00005
Felhívás témaköre: Gyermekellátási szolgáltatások
fejlesztésének megvalósítása a megyei jogú városokban.
A felhívás címe/kódszáma: Családbarát, munkába állást
segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése / TOP-6.2.1-15
Kedvezményezett: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata
Támogatási összeg: 191.033.400 Ft
Támogatási mértéke: 100%
Támogatási alap:Európai Regionális Fejlesztési Alap
A projekt várható záró dátuma: 2018. június 30.
Közreműködő szervezet neve:Magyar Államkincstár Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság
Közreműködő szervezet elérhetősége:
H- 1054 Budapest, Hold u. 4.
Postacíme: 6001 Kecskemét, Pf. 373.
www.szechenyi2020.hu
Projektleírás
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

A fejlesztés Kecskeméten a Klapka u. 14. alatt valósul meg. A fejlesztés eredményeként a 3 csoportszoba alapterülete nő, a jelenlegi – 66 fő részére rendelkezésre álló – férőhelyek száma bővül (11 fővel). Korszerű melegítőkonyha, a dolgozók részére öltöző, nevelői szoba kerül kialakításra. A tornaterem építésével, és az ahhoz tartozó kiszolgáló helyiségekkel (szertár, mosdó), az újonnan beszerzendő tornaeszközökkel az óvodai nevelés feltételrendszerében minőségi javulás áll be.

Lehetőség szerint megvalósul a nyílászárók teljes cseréje. Az utcai homlokzat felújításra, a csatornahálózat korszerűsítésre kerül. Lehetővé válik korszerű körülmények között szervezni a mindennapos testnevelési foglalkozást, kielégíteni a gyermekek természetes mozgásigényét. Az épület mindhárom bejárata új helyen kerül kialakításra. A kapubejáróból nyílik a meglévő-megmaradó főépület eredeti bejárata, mely visszaállításra kerül. A második bejárat az akadálymentes közlekedést szolgálja, melyhez szabvány szerinti rámpa vezet, lecsúszást gátló peremmel és korláttal. Ez a bejárat fogja a legnagyobb napi forgalmat lebonyolítani. Minden csoportszobához külön vizesblokk tartozik megfelelő számú WC-vel és kézmosóval felszerelve. A közlekedőfolyosóhoz kapcsolódnak még a következő helyiségek: akadálymentes WC, takarítószer tároló, személyzeti öltöző-WC, teakonyha, raktár, tornaszertár, ételszállító kiskocsik tároló helye, valamint a melegítőkonyha egysége. Az épületegyüttes harmadik bejárata a játszóudvar felől nyílik. A 2. és 3. bejáratokat előtető védi majd. A 3. bejárati előtető olyan méretű lesz, hogy alkalmassá válik egy-egy csoport nap, vagy eső elleni védelmére is. A folyosó végén kapott helyet az orvosi szoba. A tervezett épület udvari részén vízvételi lehetőséggel, padlóösszefolyóval és betonaljzattal ellátott kommunális hulladéktároló hely kerül kialakításra. Az udvar hátsó részében az udvari játékoknak, nagyobb eszközöknek tárolóépület készül. Az elektromos ellátás kiegészítésére a megfelelő tájolású tetőfelületre telepített napelemes egység szolgál.

A pályázat eredményeként megvalósul a kb. 400 m2 hasznos alapterületű, 3 csoportos óvoda épület fejlesztése, a főépület értékmegőrző felújításával, részleges átalakításával, valamint egy kb. 260 m2 alapterületű új belső udvari épületszárny építésével. Az épület földszintjének teljes körű akadálymentesítése megoldott (akadálymentes WC, megfelelő szélességű ajtók - akadálymentesen járható küszöbbel, szintkülönbség nélküli bejáratok, mobil indukciós hurok, vezetősávok a padlóburkolatban, stb.).

Az intézmény nagyobb kapacitása új munkaerő alkalmazását igényelhet. Közvetlen hatásként kiemelhető, hogy a fejlesztés és a férőhely bővülés segíti a kisgyermeket nevelők munkavállalását, valamint az óvodai fejlesztés a szolgáltatások minőségi javításával szolgálja a családokat.

 
 
PROGRAMOK