2018-04-17 15:29:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2018-04-06 08:50:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Szerző: Komlós József Jr.
Nyomtatás
2010.05.07. péntek
 

A hétvégétől: újra lomtalanítás!

 

Pénteken és szombaton zajlik le a lomtalanítás első üteme: az akcióról a Piaccsarnokban a Lim-Lom akcióban részt vevő intézmények és szervezetek: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kecskeméti Városgazdasági Kft., a Kecskeméti Rendőrkapitányság, a Közterület Felügyelet és Polgárőrség képviselői tartottak tájékoztatást.

 
 
 

A lakosság által megszokott – és minden évben várt lomtalanítás idén is két ütemben zajlik majd: a lomokat péntektől szombat estig lehet kihelyezni a szokásos hulladéktároló edényzet mellé. Fontos tudnivaló, hogy az elszállítás folyamatos, a rendet a Közterület Felügyelet – szoros együttműködésben a rendőrséggel és a polgárőrséggel - folyamatosan ellenőrzi. Tilos veszélyes hulladékot és építési törmeléket kirakni – ezt nem viszik el.

 
 
 
 

Csak azok lomjait szállítják el, akik szemétszállítási díjat fizetnek: hiszen a lomtalanítás benne foglaltatik az éves díjban. A szemétért annak elszállításáig a lakó – illetve a lakóközösség felel. Amennyiben illegális lerakót, vagy más szokatlan eseményt észlelnének a lakók környezetükben az akció során, úgy azonnal bejelentést tehetnek a 76/501-926, 501-927 telefonszámokon, illetve a 107 rendőrségi segélyhívón. Fontos, hogy ha ilyen esetekben intézkedésre kerülne sor, a bejelentők jegyezzék fel az illegális szemetet, törmeléket szállító, rendbontó járműjének rendszámát, illetve adjanak személyleírást az elkövetőkről, azok ruházatáról – ez nem csak az elfogást, de a későbbi bizonyítást is segíti.

 

Az alábbiakban részletesen közöljük a Lim-Lom akció ütemtervét:

 
 
 

LIMLOM AKCIÓ I. ütem

 

IDŐPONT: 2010. május 07-08.

Helyszínek: Nagykörúton belüli terület, Hunyadiváros, Szent István város, Műkertváros, Kossuthváros, Erzsébetváros, Muszáj, Szent László város, Rendőrfalu, Halasi úti zártkertek, Borbás, Kósa falu, Katonatelep, Árpádváros

Kihelyezési időpont, határidő:

május 07. péntek reggel 8 órától

május 08. szombat este 20 óráig

LIMLOM AKCIÓ II. ütem

IDŐPONT: 2010. május 14-15.

Helyszínek: Vacsiköz, Voelker és Dárdai telep, Miklovicsfalu Méntelek, Széchenyiváros, Villanegyed, Hollandfalu, Máriaváros, Petőfiváros, Szeleifalu, Hetényegyháza, Kadafalva, Matkó, Reptéri lakótelep, Kisfái, Szarkás, Külső Máriahegy, Kossuth és Törekvés telep

Kihelyezési időpont, határidő:

május 14. péntek reggel 8 órától

május 15. szombat este 20 óráig

Kihelyezési helyszín: a szokásos hulladéktároló edényzet mellé (annak helyére).

KIHELYEZHETŐ LIMLOM:

Háztartásokban felhalmozott nagy darabos szilárd hulladék: nagyobb méretű berendezési tárgy, bútor, háztartási berendezés és készülék, rendeltetésszerű használatra már nem alkalmas egyéb lom.

NEM HELYEZHETŐ KI:

építési törmelék, háztartási hulladék, akkumulátor, veszélyes anyag (vegyszermaradék, olaj, maró anyagok, gyógyszermaradék, hűtőszekrény), állati tetem

A határidő után kihelyezett limlomok illegális hulladéknak minősülnek, melyek elhelyezéséről a kihelyező (hulladéktulajdonos) köteles saját költségén gondoskodni! Az akció ideje alatt – és azt követően – a közterület rendjét a Közterület-felügyelet, a Rendőrség és a Polgárőrség folyamatosan ellenőrzi.

Elérhetőségek: tel: 76/501-926, 501-927; fax: 76/501-915; e-mail: titkarsag@vg-kft.hu

Információk: www. vg-kft.hu

 
 
 
PROGRAMOK