2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2018-11-05 17:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2018-10-26 13:06:00 | Bővebben...
 
 
 
 
December
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Szerző: Komlós József Jr.
Nyomtatás
2011.09.12. hétfő
 

Messzi István előtt tisztelgő emléktáblát avattak

 

Szombattól emléktábla is őrzi az idén húsz esztendeje, autóbalesetben elhunyt kecskeméti olimpikon: Messzi István emlékét - a róla elnevezett Sportcsarnok falán.

 
 
 

Szombaton délután - a Messzi István Súlyemelő Emlékverseny eredményhirdetése előtt került sor Messzi István emléktáblájának avatására. A Kecskeméti Olimpiai Barátok Bóbis Gyula Köre, és a KTE Súlyemelő Szakosztályának kezdeményezésére megvalósuló emléktábla a Kecskeméti SC olimpiai ezüstérmes súlyemelőjéről elnevezett - Messzi István Sportcsarnok falán, a bejáratnál került elhelyezésre.

 
 
 
 

Messzi István szép számmal egybegyűlt egykori sporttársait, barátait, ismerőseit és tisztelőit dr. Bodóczky László, a Baráti Kör elnöke köszöntötte – kiemelve, hogy városunk olyan nagy egyéniségeket adott a hazának, akiknek más kiválóságainkhoz hasonló tisztelettel kell adóznunk teljesítményük előtt.

 
 
 
 

Egykoron aktív élsportolóként, és sportbarátként Nagypál Sándor, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere emlékezett meg Messzi Istvánról – aki emlékeiben, kiváló eredményei mellett - kedves, szerény, barátságos emberként maradt meg.

 
 
 
 

Ezt követően virágcsokorral köszöntötték Messzi István özvegyét; majd közreműködésével dr. Bodóczky László és Nagypál Sándor leplezték le az emléktáblát, és helyezték el az első koszorúkat azon.

 
 
 
 

A felavatott emléktábla alatt Kasza György, Messzi István egykori edzője is az ezüstérmes kecskeméti olimpiai ezüstérmes súlyemelő sport iránti alázatát, végtelen odaadását, és kedves szerénységét emelte ki; aki önszorgalmával példát mutatva – mindig sportszerűen élve, és távol tartva magát a doppingszerektől - érte el nagyszerű eredményeit.

 
 
 
 

Végezetül Mező István újságíró mondta el személyes emlékeit Messzi Istvánról – a kedves, tiszteletre és szeretetre méltó kecskemétiről – a privát emberről.

 
 
 
 

Képek és szöveg: Komlós József JR

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 
PROGRAMOK