2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Szerző: Komlós József Jr.
Nyomtatás
2011.09.27. kedd
 

Az új uszoda várja a látogatókat

 

Amint arról a kecskeméti sportbarátok egy része már személyesen is meggyőződhetett: szeptember 16-án elkezdődött a kecskeméti új uszoda terheléses próbaüzeme – vagyis rendeltetésszerű használat közben tesztelik a kivitelező, valamint az üzemeltető szakemberei. A tapasztalatokról kedden délelőtt a helyszínen számolt be Nagypál Sándor, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere; és Jánosi István, a Hírös Sport Kft. ügyvezető igazgatója.

 
 
 

Immáron teljes kapacitással üzemel az új uszoda úszómedencéje: a feszített víztükrű, tízpályás medence a beszámolók szerint nagyon gyors - és a régi uszoda, vagy a strand nagymedencéjéhez képest jelentős minőségbeli, és sportélménybeli javulást hozott. Mára beállt a vízhőmérséklet is: ez nagyon kellemes, úszásra kiválóan alkalmas: 26,4 Celsius fokos, míg az uszodatér levegőjének 29 fokos a hőmérséklete. Az uszodát a legmodernebb versenyberendezésekkel szerelték fel.

 
 
 
 

Az uszodavendégek szempontjából különösen fontos, hogy a belépőjegyek ára nem változott a régi uszodai belépőkhöz képest, és hogy az új uszoda tíz pályája jóvoltából az igazolt sportolók és a hobbi-szinten úszók közötti – régóta húzódó - vita is megoldódni látszik.
Délelőttönként ugyanis mind a tíz pálya szabad a vendégek előtt, míg a délután két órától kezdődő edzések idején is négy szabad pálya áll rendelkezésre a hobbi-úszók előtt. Ez a duplája annak, ami a régi uszodában adott volt.

 
 
 
 

A beüzemelés alkalmával viszont elrepedt a tanmedence alatti egyik cső – és emiatt a kismedence jelenleg még nem használható. Mivel a hiba a tervezésen vagy az építkezésen kívüli probléma miatt történt, így a kárt a biztosító fizeti meg - az sem a beruházó, sem pedig az üzemeltető felé nem jár többletkiadással. A munkálatokkal október közepére végeznek, és onnantól a tanmedence is használhatóvá válik majd.

 
 
 
 

Jánosi István azt is elmondta, hogy nyitottak az úszóvendégek kérései, és javaslatai felé, így kisebb módosítások – például padkihelyezések - máris történtek az amúgy gyönyörű és kényelmes uszoda még komfortosabbá tétele érdekében.

 
 
 
 

Képek és szöveg: Komlós József JR

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 

 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
PROGRAMOK