2019-05-12 21:26:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2014.10.13. hétfő
 

Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét új polgármestere

 

A Kecskemétek ismét a folyamatosság, és a polgári értékrend tették le voksukat: Szemereyné Pataki Klaudia, a Fidesz-KDNP jelöltje az érvényes szavazatok mintegy 60 százalékát kapta, így fölényesen győzött a vasárnapi önkormányzati választáson. A képviselői körzetekben ugyancsak tarolt a Fidesz-KDNP: az ellenzéknek vagy a függetleneknek egyetlen helyet sem sikerült megszerezni.

 
 
 

A 2008 óta alpolgármesterként dolgozó Szemereyné Pataki Klaudia elmondta, hogy az jelenti a számára a legnagyobb örömöt, hogy mind a 15 egyéni választókerületben a Fidesz-KDNP jelöltje győzött, amely azt bizonyítja, hogy Kecskeméten elismerik az elmúlt években a város fejlesztése érdekében közösen végzett munkájukat. Bíznak bennem és bíznak képviselőinkben, így teljes felhatalmazással tudjuk kezdeni a munkánkat – tette hozzá.

 
 
 
 

Leszögezte, hogy a következő ciklusban folytatják azokat a beruházásokat, amelyek Zombor Gábor korábbi polgármester vezetésével kezdődtek meg. További fejlesztések is indulnak, amelyek nagyobb részt a városközponton kívüli településrészeken valósulnak meg.

 
 
 
 

Minden kecskemétinek a polgármestere leszek, nem csak a Fidesz-KDNP szavazókénak – mondta az új polgármester, hozzátéve, hogy nagyon sok szavazókörben többen voksoltak rá, mint az ott első helyen végzett Fidesz-KDNP jelöltre, ami megerősíti azt, hogy széleskörű a támogatottsága.

 
 
 
 

Szemereyné Pataki Klaudia június 24-e óta megbízott polgármesterként vezette az önkormányzatot, mert dr. Zombor Gábor polgármestert az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkárává nevezték ki. Szemereyné Pataki Klaudia 2006-ben lett önkormányzati képviselő, majd 2008-ban alpolgármesternek választották. Feladata a Daimler-Mercedes projekt önkormányzati koordinációja, a szakképzési tevékenység felügyelete, a nemzetközi kapcsolatok működtetése, az önkormányzati cégek felügyelete, valamint a városfejlesztés és a gazdaságfejlesztés.

 
 
 
 

Szemereyné Pataki Klaudiát 2012. december 7-én nevezett ki Matolcsy György akkori nemzetgazdasági miniszter a járműipari képzéssel és kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztossá.

 
 
 
 

A 2013-ban a jegybank élére kinevezett Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter országgyűlési képviselői mandátumát Szemereyné Pataki Klaudia vette át. Tanulmányait a Kereskedelmi, Vendéglátó-ipari és Idegenforgalmi Főiskolán, valamint a Budapesti Gazdasági Főiskolán végezte, majd a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán közgazdász diplomát is szerzett, az Exeteri Egyetemen pedig továbbképzésen vett részt.

 
 
 
 

Szállodavezetőként és értékesítési igazgatóként dolgozott a vendéglátás területén, majd gazdasági igazgató lett egy költségvetési intézményben. Önkormányzati feladatai mellett 2009. szeptember 30-ától az Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója. Házasságban él: férje az 1848-as szabadságharcból is ismert Szemerey család leszármazottja, Tőrös Olga olimpikon unokája; egy kislány édesanyja.

 
 
 
 

MTI/kecskemet.hu - Képek: Komlós József JR

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 
PROGRAMOK