2019-11-28 11:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-10-17 08:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-10-13 15:16:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-10-09 14:58:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
December
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2015.02.20. péntek
 

E-kereskedelem, CE-jelölés és eredményes szervizszolgáltatás

 

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network dél-alföldi irodája, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben tájékoztató előadást szervez az e-kereskedelem aktuális kérdéseiről, a gépekre és villamos berendezésekre vonatkozó CE-jelölés általános tudnivalóiról, valamint a hatékony szerviz üzemeltetésről a CERTOP Termék- és Rendszertanúsító Kft. és az Európai Fogyasztói Központ közreműködésével, amelyre tisztelettel várunk minden érdeklődőt.

Helyszín: BKMKIK székháza (Kecskemét, Árpád krt.4.)

Tervezett program:
08.30 – 09.00 Regisztráció
09.00 – 10.00 E-kereskedelem és fogyasztóvédelem – a jogszerű és fogyasztóbarát e-shop gyakorlati szempontból dr. Kriesch Attila,főosztályvezető-igazgató, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság - Európai Fogyasztói Központ
10.00 – 11.00 CE jelölés általános tudnivalói (gépek és villamos berendezések) Berencsi Bence, ügyvezető, SAASCO Mérnöki és Tanácsadó Iroda Kft.
11.00 – 12.00 BIG7 Szerviz értékelő rendszer – eredményes szervizszolgáltatás a költségek csökkentése mellett Sántics Csaba, CERTOP auditor
A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Kérjük, hogy részvételi szándékát 2015. február 20-ig szíveskedjen jelezni http://bkmkik.hu/index.php/hu/rendezvenyek2/kamarai-rendezvenyek/1152-e-kereskedelem-ce-jeloles-es-eredmenyes-szervizszolgaltatas.html oldalon, vagy a lendvai.niki@bkmkik.hu email címen.

A programból részletesebben:
E-kereskedelem és fogyasztóvédelem – a jogszerű és fogyasztóbarát e-shop gyakorlati szempontból
• Az új európai és magyar szabályozás tapasztalatai
• A fogyasztók hibás termékekkel kapcsolatos szavatossági-jótállási igényeinek intézése
Előadó: dr. Kriesch Attila, főosztályvezető-igazgató, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság - Európai Fogyasztói Központ

A fogyasztói elvárások és a fogyasztói panaszok tapasztalatainak bemutatása mellett a vállalkozások gyakorlati tanácsokat, tippeket kaphatnak fogyasztóvédelmi szempontból a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központ vezetőjétől arról, hogyan tudják webáruházukat jogszerűen működtetni.
Emellett az előadás keretében a 2014 közepén hatályba lépett új európai és magyar szabályozással kapcsolatos tapasztalatok és a fogyasztók hibás termékekkel kapcsolatos szavatossági-jótállási igényeinek intézésére vonatkozó szabályok is kiemelt hangsúlyt kapnak, ezzel is segítve a vállalkozások jövőbeli jogkövető magatartását.

CE jelölés általános tudnivalói (gépek és villamos berendezések)
• Alapfogalmak, jogszabályok és szabványok, piacfelügyelet
• Gépekre vonatkozó jogi követelmények
• Megfelelőség-értékelési eljárás kiválasztása és végrehajtása
• Műszaki dokumentáció
Előadó: Berencsi Bence, ügyvezető, SAASCO Mérnöki és Tanácsadó Iroda Kft.

A CE-jelölés azt jelenti, hogy az e jelöléssel ellátott termékek megfelelnek az uniós szabályoknak, és szabadon mozoghatnak az európai piacon. Ha egy gyártó CE-jelöléssel látja el valamely termékét, ezzel azt garantálja, hogy a termék eleget tesz a CE-jelöléssel járó valamennyi jogi kötelezettségnek.

Ez azt jelenti, hogy az adott terméket az Európai GazdaságiTérségben bárhol értékesítheti. A CE-jelölés a más országokban gyártott és az EGT-országokban értékesített termékeken is megjeleníthető.
A CE-jelölést azonban nem minden terméken, hanem csak a CE-jelölésről szóló konkrét európai uniós irányelvekben szereplő termékkategóriákon kell feltüntetni.

BIG7 Szerviz értékelő rendszer – eredményes szervizszolgáltatás a költségek csökkentése mellett
• Erőforrás gazdálkodás
• A szolgáltatás színvonalának fejlesztése
• Az ügyfél elégedettség mérése
Előadó: Sántics Csaba, CERTOP auditor

A szerviz egy speciális terület ahova a többségében bajba jutott ügyfelek fordulnak, akik kiszolgáltatott helyzetben vannak és az általuk tapasztaltak meghatározzák a jövőbeni üzleti kapcsolatok alakulását. Ezért az itt zajló folyamatok (szakértelem, gyorsaság, kapcsolattartás) kézbentartása, ellenőrzése és folyamatossága kiemelten fontos minden gazdálkodó szervezet számára. Ennek jelenlegi színvonala és fejlesztési lehetőségeinek alapjai válnak láthatóvá a BIG7 értékelési rendszer eredményeként.

 
 
 
PROGRAMOK