2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 10 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.01.13. péntek
 

A Házasság Hete - programajánló

 

A Szerelmi Kalandtúrával kapcsolatban további információ a lap alján!

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Kecskeméten - az idei évben is - Megyei Jogú Városunk Önkormányzatának támogatásával, még több remek, kecskeméti helyszín, patinás és vonzó városi intézmény és szervezet bekapcsolásával, nagyobb helyi összefogással, még több értékes program megvalósításával csatlakoztunk az országos programsorozathoz.

A kecskeméti Házasság hete egyik főszervezője a SZÉK egyesület által működtetett Parázs Pasztorális Központ, melynek programjait már előre sokan várták az elmúlt évek élményei nyomán. Negyedik alkalommal rendeztük meg a Szerelem Íze Vacsoraestet az Aranyhomok Szállodában, illetve flashmob-unkat a kecskeméti Piaccsarnokban, és immár ötödik alkalommal indítottuk az évek óta nagyon népszerű Szerelmi kalandtúrát, amely még április 1-ig tart. Február 19-én, vasárnap pedig minden templomban sor került a házaspárok megáldására.

A kapcsolatépítő programokra nem csak házasokat vártunk! Sokan csatlakoztak hozzánk a fiatalabb korosztályból is. Üzenetünk: Hisszük és tapasztaljuk, hogy a házasság lehet önátadó, hűséges, szenvedélyes, életre szóló szeretetszövetség. Tegyél érte! Ápold a kapcsolatodat a pároddal nap mint nap! Erre nyújtottak-nyújtanak lehetőséget a Parázs Központ színes programjai is.

 
 

Szerelem Íze Vacsoraest

43 pár vett részt az Aranyhomok Szállodában rendezett elegáns gyertyafényes vacsorán 2017. február 18-án, ahol a négyfogásos menü mellé közös élményeket főztünk ki! Hagyományainkhoz híven a felszolgálásban plébános atyák segítettek: Dr. Jeney Gábor, Hatházi Róbert és Ruskó Norbert.

Az est végén a nyeremények is gazdára találtak: a Korda Könyvesbolt 5000 Ft-os utalványa, a Katona József Színház előadására szóló 2 belépőjegy, az Aranyhomok Szálloda 2 személyre szóló wellness belépője.

 
 
 
PROGRAMOK