2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.02.22. szerda
 

Hatósági Kerekasztal a jogszabálykövetés elősegítése érdekében

 
 
 
 

Immár több éves hagyomány, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a hatóságok vezetőivel kerekasztal megbeszélést tart, segítve ezzel a jó együttműködést a vállalkozók érdekében. A felek a legutóbbi ülésükön is a jogszabálykövetés elősegítése érdekében egyeztettek.

 

A február 21-i Hatósági Kerekasztal megbeszélésen Gaál József, a kamara elnöke, mint házigazda ismertette a tanácskozás kezdetén a köztestületben történt változásokat; nevezetesen bemutatta az elmúlt év őszén megválasztott új elnökség tagjait.

Elsőként a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója kapott szót. Benda Ferencné kiemelte: az ügyfélkapu szerepe a jövőben mind inkább felértékelődik. Az ezen keresztül történő ügyintézés lebonyolítása ugyanis lényegesen praktikusabb. Mint mondta: az adóbevallás során a kétszer egy százalékról szóló rendelkezés lehetősége – az eltérő híresztelésekkel ellentétben – nem változott.

A Kecskeméti Járási Hivatalt több vezető is képviselte. Labancz Attila hivatalvezető emlékeztetett: 2017-ben is zajlik a közigazgatás átalakítása; egyre több hatáskör kerül a járásokhoz. A kormányhivatalokban végbemenő informatikai fejlesztések elsősorban a gazdaság szereplőinek érdekében történnek. Szó esett az egyes főosztályok ügyfélbarát intézkedéseiről, amelyek főként a hatékonyság érdekében történnek.

A többi szakhatóság bemutatkozását is értékelve a tanácskozást lezáró gondolataiban hasznosnak ítélte meg az információcserét Gaál József, a köztestület elnöke.

 
 
 
PROGRAMOK