2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 30 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.02.24. péntek
 

Indul Kecskemét városának eddigi legnagyobb felsőoktatási projektje

 
 
 

Megkezdődik Kecskemét történetének eddigi legnagyobb felsőoktatási projektje, a Pallasz Athéné Egyetem új Campusának oktatási épülete 2018 nyarán készül el.

Indul Kecskemét városának eddigi legnagyobb felsőoktatási projektjeIndul Kecskemét városának eddigi legnagyobb felsőoktatási projektje

Az építkezést irányító Kecskeméti Duális Oktatási Zrt. az első ütem kivitelezésére nyílt közbeszerzési eljáráson választotta ki a legjobb ár-értékarányt tartalmazó ajánlatot benyújtó ZÁÉV Építőipari Zrt.-t. A Pallasz Athéné Egyetem szakemberei által elkezdett duális képzés rendkívül sikeres és a vállalati partnerek révén igazi életpályát kínál a hallgatóknak.

Sikeresen lezárult a Pallasz Athéné Egyetemi CAMPUS I. ütemének kivitelezési és kiviteli tervezési feladatainak elvégzésére kiírt nyílt közbeszerzési eljárás. Az ajánlattevők az I. ütemre kiírt eljárásban az Oktatási épület kivitelezésre, valamint a hozzá kapcsolódó infrastrukturális beruházások megvalósítására adhattak ajánlatot. A kivitelezésre kiírt, uniós eljárásrend szerint lebonyolított nyílt közbeszerzési eljárás része volt továbbá, a teljes Campus komplexum kiviteli tervdokumentációjának elkészítésére vonatkozó tervezői megbízás is.

Az ajánlatadási határiőre három gazdasági szereplő nyújtotta be ajánlatát, melyek közül a legjobb ár-érték arányt tartalmazó, érvényes ajánlatot a zalaegerszegi ZÁÉV Építőipari Zrt. adta. A vállalkozási szerződés aláírását a munkaterület hivatalos átadása követi. Az elfogadott ütemezés szerint az Oktatási épület átadása 2018 augusztusában várható, ennek köszönhetően az egyetemi oktatás már az új épületben indulhat meg a 2018/2019. tanévben. A kivitelezés becsült értéke 11,9 milliárd forint.

A beruházás alapja a „Smart University” fejlesztési koncepció, amely révén a Pallasz Athéné Egyetem diákjai a legmodernebb technológiák segítségével tanulhatnak majd. A város „Nyugati-kapu” fejlesztési övezetében 5,5 hektáros területen több mint 30 ezer négyzetméteren öt épület, oktatási, igazgatási-adminisztrációs, könyvtár, kollégium, és kulturális központ épül fel. Az építés feladatát a Pallas Athéné Alapítványok által létrehozott Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. látja el.

 
 
 
PROGRAMOK