2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 16 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.04.06. csütörtök
 

Felhívás - társbefektetésre a Kecskemét Fejlődéséért Alapba

 

A Kormány a Modern Városok Program keretében 2016. február 9. napján együttműködési megállapodást kötött Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatával a város további fejlődése és megújulása érdekében. A Kormány a Megállapodásban foglaltak eredményes kormányzati végrehajtását, valamint a végrehajtás Miniszterelnökséget vezető miniszter útján történő koordinációját biztosítva, az 1131/2016. (III. 10.) Korm. hat. számon döntést hozott.

Ennek keretében egyebek közt a Kormány határozott a Kecskemét Fejlődéséért Alap (továbbiakban: KFA) létrehozásáról, amely egyedülálló lehetőséget nyit meg a város gazdaságfejlesztése előtt.

A vonatkozó uniós jogszabályok értelmében nyílt pályázati felhívás szükséges a KFA potenciális és független magánbefektető jelöltjeinek nyílt, átlátható és nem diszkriminatív kiválasztása érdekében.

A KFA tőkéje az ötéves befektetési időszak alatt Kecskemét Megyei Jogú Város (MJV) területén elhelyezkedő projekttársaságokba, illetve kis- és középvállalkozásokba kerül befektetésre. A projektek elsősorban a bérlakás program, energiahatékonyság, közvetlen kis- és középvállalatok fejlesztése, hulladékgazdálkodás, barnamezős rehabilitáció, helyi turizmus, élelmiszeripar és logisztika területein biztosítanak további fejlesztési lehetőséget.

A KFA nagyobb részben Kecskemét MJV által biztosított forrásból, kisebb hányadban magánbefektetők tőke-hozzájárulásából kerül finanszírozásra.

A fentiek alapján olyan szakmai magánbefektetőt keresünk, aki érdeklődéssel bír Kecskemét Városfejlesztési Alap társbefektetői pozíciója iránt.

Pályázat benyújtása

Jelen felhívásra legkésőbb a befektetési időszak végéig lehet jelentkezni. A dokumentációt az alábbi elérhetőségekre lehet benyújtani e-mail-en, postán vagy személyesen (vagy megbízott útján):

Informatikai Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

Kapás utca 6-12. I. emelet
1027 Budapest
Garamvölgyi Balázs részére
garamvolgyi.balazs@iktk.hu

További, részletes információ a jelentkezést követően kerül megküldésre a pályázók részére elektronikus úton.

A potenciális befektetőtől elvárt követelmények:

• A befektetni kívánt tőke mentes minden állami és közösségi támogatástól.
• A befektető vállalkozás a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. § (1) bekezdése alapján átlátható szervezetnek minősül, tulajdonosai beazonosíthatók.
• A regisztrációt követően megismerte és elfogadja az Alap befektetési feltételeit.
• Az Alapba történő vagyoni hozzájárulás minimális összege: 500 millió Ft.

Tartalmi elemek

• A pályázó bemutatása: rövid összefoglaló befektetési szándékról és cégiratok (alapító okirat, társasági szerződés, cégkivonat, pénzügyi beszámolókkal, stb.).
• Saját forrás igazolása, miszerint a magánbefektető törvényes úton megszerzett forrásból biztosítja a befektetni kívánt összeget.

Az Alap a kiválasztási folyamat során további dokumentációt és információt igényelhet a befektető részéről.

 
 
 
PROGRAMOK