2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 14 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.04.12. szerda
 

Kecskemét Táncegyüttes sikerei

 

KÉT HÉTVÉGE ALATT 3 EZÜST, 4 ARANY, 1 KIEMELT ARANY MINŐSÍTÉS ÉS 1 FESZTIVÁL VÁNDORSERLEG A KECSKEMÉT TÁNCEGYÜTTESNEK!

Az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület közreműködésével a Hétszínvirág Oktatási és Kulturális Alapítvány kiskőrösi telephelye rendezte meg 2017.március 31-én a Bács-Kiskun Megyei Gyermek és Ifjúsági Néptánctalálkozót és Minősítő Versenyt.

A Hírös Agóra fenntartásában működő Kecskemét Táncegyüttes 6 produkciójából 3 Megyei Arany Minősítést, 3 pedig Megyei Ezüst Minősítést szerzett. A táncegyüttes „Suprik” csoportja és annak egy szólistája párja, Kárpáti Mátyás és Kerekes Viola Arany Minősítést kaptak, oktatójuk Böde István és Böde Harkai Csilla(a táncegyüttes művészeti asszisztensei). Valamint a „Nagybetyárok” csoport 4 szólista párjából 1 Arany Minősítést, Lukács Anna Eszter és Ráczkövi Viktor és 3 pár pedig, Raffai Szilárd, Szabó Zsófia és Marozsi Eszter, valamint Marozsi Ádám és Jakus Henrietta Ezüst Minősítést kapott, valamint Lukács Anna Eszter és Ráczkövi Viktor a legjobb páros viszony megvalósításáért különdíjban részesültek. Felkészítőik: Lukács László, Lukácsné Haránt Eszter, Márkli Zsuzsanna.

A szegedi Szent-Györgyi Albert Agóra és a Százszorszép Gyermekház által 2017.április 7-8-9-én megrendezett – XXVII. Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztiválon Csongrád megyén kívüli együttesek kategóriában 65 produkcióból, 42 csoport közül a Szakmai Vándorserleg díját a KECSKEMÉT TÁNCEGYÜTTES NYERTE!

Ezen felül Lukácsné Haránt Eszter: Dávid?.. Dávid című koreográfiája Kiemelt Arany Minősítésű, míg Böde István Gábor és Böde Harkai Csilla:Fundamentum rakás című koreográfiája Arany Minősítésű lett!!! Gratulálunk! Nagyon büszkék vagyunk a Suprik, Kisbetyár, Nagybetyár és Ifi csapatokra!

Művészeti vezetők: Lukács László, Lukácsné Haránt Eszter

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
PROGRAMOK