2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 21 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.05.29. hétfő
 

Montázs-est Huszár Ildikóval

 

2017. május 27-én, szombaton a Montázs-est vendégei Huszár Ildikó táncpedagógus és fiai voltak. A Katona József Könyvtár nagytermében igen bensőséges hangulat uralkodott, nyitott, kedves emberekkel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Huszár Ildikót, a Grapevine Show Dance Club tánciskola alapítóját és vezetőjét sokan ismerik Kecskeméten. Szinte mindenkinek van olyan gyermeke, unokája vagy ismerőse, aki Pötyi néni szárnyai alatt felnőve tanult meg táncolni, fellépett rendezvényeken vagy versenyeken rangos helyezéseket ért el. Jó volt őt most más oldaláról is megismerni.

Verseket mondott a táncról, megismertük a családjához, a négy nagy fiához való csodálatos viszonyát, valamint megtudtuk azt is, hogy ő télen főz baracklekvárt, mert akkor ér rá. Egyedül nevelte fel négy fiát, a srácok is vallottak ezekről az évekről: hálásan köszönték meg édesanyjuknak és nagymamájuknak a sok törődést, segítséget, szeretetet.

A két idősebb fiú, Varga Donát és Botond már táncoktató édesanyjuk tánciskolájában, saját csoportjaik vannak, önállóan készítenek koreográfiát a táncokhoz. Attila és Bendegúz ikrek, 17 évesek. Ők is nagyszerűen táncolnak, és részt vesznek a tánciskola munkájában. Valamennyien nyertek már díjakat, rangos elismeréseket. A családban számíthatnak egymásra szakmailag is, az otthoni munkamegosztásban is, és minden problémájukban osztoznak. Komoly, melegszívű, kedves fiatalemberek.

Huszár Ildikó nívódíjas táncpedagógus 2017. március 14-én, nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Köztársaság Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozatának kitüntetését vehette át Balog Zoltán minisztertől. Nagyon büszke volt rá a családja és a tanítványai is.

A rendezvény során fény derült arra, hogyan telnek egy táncpedagógus napjai, ki miben jó, és hogyan hat egymásra a családban, milyen eredményeik vannak a tánc terén, milyen célokat tűznek maguk elé. A táncról nem csak beszéltek, de táncra is perdültek a fiatalok.

A beszélgetést moderálta:Weninger Endréné Erzsébet, a Montázsmagazin tulajdonos-szerkesztője

Legyél a vendégünk, legyél az olvasónk, szeretettel várunk!
www.montazsmagazin.hu

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Fotók: Fuchs Alfonz

 
 
 
PROGRAMOK