2017-10-03 07:29:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
December
 
 
 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.05.29. hétfő
 

A kecskeméti piac volt Junko Konyhája vendége

 

Szombaton tartották meg a Kecskemét-Aomori Baráti Kör szervezésében az idei szezon utolsó japán gasztrológiai szombatját, melyen egy újabb hagyományos japán étel elkészítését ismerhették meg a résztvevők.

A japán gasztro-nap ezúttal is a Piaccsarnokban kezdődött, ahol Kolek Andrea, az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet igazgatója egy hagyományos hétvégi bevásárláshoz illőn: családja körében kalauzolta végig a csarnokon és a kinti fedett részen Junko Miyamát és férjét: Kei Kuraganét.

Miután megvásároltak minden, a tradicionális japán ebédhez szükséges alapanyagot; a friss hozzávalók feldolgozása a Táncsics Kollégiumban kialakított tankonyhában folytatódott - a közös főzésre meghívták az igazgató asszonyt is. Itt készítette el Junko – a résztvevők kíváncsi pillantásaitól kísérve – a „Tori No Teriyaki” – azaz Terijakis csirke nevű főfogást salátával, és mellé a tonhallal töltött rizsgombócot: az „Onigiri”-t.

Mindkét étel a nyári melegben is gyorsan és könnyen elkészíthető, magyar hozzávalókból, hazai viszonyok között is - és ízletes, könnyű ebéd lehet. A kóstoláskor mindkét japán különlegesség nagy sikert aratott.

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Képek: Komlós József JR

 
 
 
PROGRAMOK