2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2018-11-05 17:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2018-10-26 13:06:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
December
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.11.11. szombat
 

Az Unióról beszélgettek Navracsics Tiborral

 
 
 

Párbeszéd a polgárokkal címmel indított vitasorozatot az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Europe Direct. A pénteki párbeszéd napon Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosa látogatott el a Katona József Könyvtárba, hogy Európa jövőjéről beszélgessen az érdeklődőkkel.

Létezhet e teljes konszenzus az Európai Unió tagállamai között? Hogyan lehet kezelni, ha egy ország véleménye szemben áll az Európa Tanács valamely döntésével? Mit lehet tenni az európai oktatás hanyatlása ellen? Hol van Magyarország helye az Európai Unióban, egyáltalán mi a nemzetállamok szerepe az európai politikai viszonyrendszerben?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről esett szó a mai napon az Európai Bizottság és a Bács-Kiskun Megyei Európai Információs Pont közös szervezésében létrejött párbeszéd esten.

A rendezvényt Szemereyné Pataki Klaudia polgármester nyitotta meg. Köszöntőjében hangsúlyozta, Kecskemét egy befogadó város, amely kulturális és gazdasági életében is igyekszik befogadni az európai értékeket és tudást. Az est vendége Navracsics Tibor az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa volt, akihez záporoztak a kérdések.

Az Európai Bizottság biztosa hangsúlyozta, az együttműködésre való törekvés kell hogy legyen minden nemzet fő mozgató rugója az Európai Unión belül. Még ha fel is merülnek vitás kérdések, ha ezt szem előtt tartjuk, akkor mindig meglesz a megfelelő konszenzus.

Első alkalommal szerveztek ilyen rendezvényt Kecskeméten. Budapesten és Debrecenben már többször is volt erre példa, de a jövőben városunkban is tervezik a folytatást.

Az eddigi teljesítményre is büszke lehet azonban Kecskemét, hiszen Navracsics Tibor megdicsérte a Bács-Kiskun Megyei Európai Információs Pontot. Kiemelte, hogy az országban talán a miénk a legaktívabb információs pont. A munkatársak éppen a közelmúltban voltak továbbképzésen, tehát minden alkalommal naprakészen várják a vendégeket, nem csak az ilyen fórumok alkalmával. Kimagasló sikert aratott a rendezvény, hiszen az unió működéséről teljes mértékben valós, és érdekes információk hangzottak el.

Forrás: hiros.hu

 
 
 
PROGRAMOK