2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2018-11-05 17:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2018-10-26 13:06:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
December
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.11.13. hétfő
 

IDÉN IS FOLYTATÓDIK A KERESKEDŐHÁZ KÖZÉP-EURÓPAI RÉGIÓKAT BEMUTATÓ KONFERENCIASOROZATA

 

A tavalyi évi sikereket követően a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) 2017-ben ismét elindította a Külpiaci lehetőségek a Közép-európai régióban című konferenciasorozatát. Az idei előadások keretében a részt vevő vállalkozások Ausztria, Lengyelország, Románia, Szerbia és Szlovákia üzleti környezetével, valamint az országok jogi és gazdasági hátterével ismerkedhetnek meg.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház a megyei iparkamarák, valamint az Enterprise Europe Network (EEN) közreműködésével idén ismét útjára indította nagysikerű, a közép-európai országok gazdasági és üzleti környezetét bemutató konferenciasorozatát. A Külpiaci lehetőségek a Közép-európai régióban elnevezésű, több állomásos szakmai fórumokon az MNKH regionális irodavezetőinek, valamint az iparkamarák és EEN külpiaci szakértőinek előadásai keretében a résztvevő vállalkozások az országok gazdasági, jogi és üzleti környezete mellett megismerkedhetnek a különböző elérhető exportfinanszírozási lehetőségekkel, a Kereskedőház szolgáltatási portfóliójával, illetve a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. vállalkozásfejlesztési programjaival.

Hat helyszín, több mint 200 résztvevő

Az összesen hat helyszínre ellátogató konferenciasorozat első három, októberi állomásán – Győr, Székesfehérvár és Eger – a mintegy 100 résztvevő átfogó tájékoztatást kapott az osztrák, a szlovák és a lengyel piac potenciális üzleti lehetőségeiről, az exportfolyamatok során felmerülő lehetséges kihívásokról és azokra adható válaszokról, valamint az MNKH széleskörű szolgáltatási portfóliójáról.

A tavalyi sikerekre, illetve az idei konferencia első állomásain tapasztalt érdeklődésre való tekintettel a Kereskedőház novemberben további három helyszínen – Szeged, Kecskemét, Budapest - is megszervezi a fórumot, melynek fókuszában Szlovákia, Ausztria, Szerbia és Románia áll. A magyar cégek külpiacra lépését ösztönző előadássorozat sikerét és létjogosultságát kiválóan példázza, hogy a konferenciákra előzetesen több mint 120 vállalkozó regisztrált.

„Tekintettel arra, hogy a kezdő exportőrök jellemzően a környező államok irányába teszik meg az első lépéseket, nagy hangsúlyt helyezünk a velünk határos országokban rejlő üzleti és exportlehetőségek bemutatására. Az exportsikerek eléréséhez azonban a célpiac ismerete mellett a személyes kapcsolatrendszer is nélkülözhetetlen. Ennek jegyében kiépítettük 22 képviseletből álló irodahálózatunkat a régióban, valamint elérhetővé tettük képzési és szolgáltatási portfóliónkat is a határon túli magyar vállalkozók számára, többek között a nemzetközi partnerkeresést és közvetítést, üzletember találkozók és szakmai fórumok szervezését, kiállításokon és vásárokon való részvétel biztosítását, vagy éppen a pályázatokkal kapcsolatos tanácsadást”- fogalmazott Oláh Zsanett a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

A szakmai előadásokat követően az MNKH lehetőséget biztosít a résztvevők számára üzleti tárgyalások lefolytatására, valamint a külpiaci tanácsadókkal történő személyes konzultációra, cégre szabott tanácsadásra.

 
 
 
PROGRAMOK