2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.11.17. péntek
 

Átadták a felújított fiúkollégiumot

 
 
 

Pénteken délelőtt tartották a Kecskeméti Szakképzési Centrum épületenergetikai fejlesztése keretében felújított fiúkollégiumának ünnepélyes átadását. Az eseményen Szeremeryné Patai Klaudia polgármester és Pölöskei Gáborné, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára is részt vett.

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Hunyadi téri fiúkollégiumának épületet egy KEHOP pályázat keretében 137 millió forintból korszerűsítették. A támogatásból kicserélték a nyílászárókat, leszigetelték a tetőt illetve a falfelületeket, valamint napelemek is kerültek az kollégium tetejére.

- Azt várjuk ettől a beruházástól, hogy a kollégiumban lakó mintegy száz tanulónak a komfortérzete jelentősen javulni fog, melegebb lesz az épület, melegebbet fognak érezni, kényelmesebben fognak itt lakni, tanulni, sikeresebbek lesznek az iskolában. Az intézménynek meg az ebből a haszna, hogy kevesebb költséggel fog mindez járni. Azon túl pedig, hogy gazdaságosabb lesz, fontos, hogy az energiatakarékossággal a környezetet is óvjuk - mondta Leviczky Cirill, a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatója

Az ünnepélyes átadón Szemereyné Pataki Klaudia is beszédet mondott. A polgármester elsősorban az itt tanuló fiatalokhoz szólt.

- Városvezetőként és a képviselő testületemmel közösen mi arra törekszünk folyamatosan, hogy egy olyan jövő városát építsük, ahol kedvetek legyen a későbbiekben elhelyezkedni, munkát találni és családot alapítani - hangsúlyozta Szemereyné Pataki Klaudia.

Az eseményen részt vett Pölöskei Gáborné, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára. Beszédében kiemelte, Kecskeméten rengeteg a lehetőség a fiatalok számára, ezért is fontosak ezek az infrastrukturális fejlesztések, hogy a megfelelő környezetben tanulhassanak a gyerekek.

- A gazdasági minisztériumnak a terve az, és jelenleg ezen dolgozunk, hogy egy tíz éves infrastrukturális fejlesztési terv alapján elindítsuk a szakképző intézmények és kollégiumoknak a fejlesztését. Ugyanis a szakképzés fejlesztése elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban képzett munkaerő legyen - mondta a helyettes államtitkár.

A beszédek és a diákok műsora után, az ünnepség végén átvágták a szalagot, ezzel hivatalosan is átadták az épületenergetikai fejlesztése keretében felújított fiúkollégiumot.

 
 
 
PROGRAMOK