2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2018-11-05 17:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2018-10-26 13:06:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
2018-10-19 09:28:00 | Bővebben...
 
 
December
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.01. péntek
 

A polgármester látta vendégül a Wojtyla Ház szegényeit

 
 
 

Már szinte hagyománynak tekinthető, hogy az év végéhez közeledve ellátogat a Wojtyla Barátság Központ nagy családjához a polgármester. Így volt ez ma is, amikor finom ebéddel látta vendégül a ház rászorulóit Szemereyné Pataki Klaudia és Lévai Jánosné képviselő Tanácsadó Testülete. A Wojtyla családja nagy szeretettel fogadta a kedves vendégeket, egy-egy adventi koszorúval is meglepték őket hálájuk jeleként.

Elsőként megcsodálta a polgármester az Egressy Béni utcai épület előtt a közelmúltban felállított Szegények Keresztjét, majd Farkas P. József, a Wojtyla Ház alapítója beszámolt az intézmény elmúlt éves munkájáról, a ház fejlesztéseiről. Szó esett többek között arról is, hogy a vállalkozók adományainak köszönhetően tavaszra egy elektromos autót kap a Barátság Központ.

Ezután – már a rászorulók körében – Molnár Zoltán intézményvezető köszöntötte a kedves vendégeket. A polgármester meleg szavakkal szólt a Wojtyla szegényeihez. Elmondta, hogy bár egy évben csak egyszer tud eljönni közéjük, folyamatosa kapcsolatban áll a központtal, ha bármilyen kérés, kérdés érkezik hozzá igyekszik segíteni.

– Sok szeretettel és nyitottsággal tudja megtalálni az ember a boldogulás útját a világban – mondta a Szemereyné pataki Klaudia. – Akármilyen nehéz helyzetben vagyunk, nem szabad elveszítenünk a reményt. Nincs lehetetlen, a Jóisten mindig megmutatja a helyes utat, és megérkezik a segítség, hogy átlendüljünk a mély pontokon.

Lévai Jánosné is szeretettel köszöntötte a Wojtyla gondozottjait. Felhívta figyelmüket arra, hogy a Városi Szociális Közalapítvány segítő kezet nyújt azoknak, akik anyagi problémákkal küzdenek.

Mindketten megköszönték a Barátság Központ teljes kollektívájának áldozatos munkáját, és áldott ünnepeket kívántak a Wojtyla nagy családjának. Farkas P. József, az intézmény alapító igazgatója hálát mondott a mai ebédért és az egész éves támogatásért, majd énekszóval köszönték meg a szép szavakat és a gondoskodást.

Végül közös imádság után a polgármester és a képviselő kiosztották a mai ebédet, marhapörköltet tarhonyával és kovászos uborkával. Desszertként rétest és péksüteményt kaptak a ház gondozottjai.

 
 
 
PROGRAMOK