2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.16. szombat
 

Megnyílt a Fiatal Tehetségek Programjának kecskeméti központja

 
 
 

Jókedv, családias légkör, játékosság, változatosság. Ez jellemzi a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetségek Programját, melynek kecskeméti központját december 16-án, szombaton nyitották meg a Neumann János Egyetem Pedagógusképző Karán.

Szombaton végre megnyílt a Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetségek Programjának kecskeméti központja. A felső tagozatos általános iskolások számára megálmodott, teljes mértékben költségmentes oktatásnak a Neumann János Egyetem Pedagógiai Kara ad otthont.

Az eddigi tapasztalatok alapján, a gyermekek még szombaton is szívesen vesznek részt a programon. Nem vágynak arra, hogy játszással üssék el az idejüket. Részben azért történhet ez, mert az órák során törekszenek játékos feladatokkal felkelteni a kicsik érdeklődését. Új barátok, újfajta rálátás a világra, változatosság, kaland, jó közösség, kihívás. A tanulók ezekkel a szavakkal jellemezték ezt az újfajta oktatási tevékenységet.

A FIT Program a Magyar Nemzeti Bank alapítványai, a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány (PADA), aPallas Athéné Domus Mentis Alapítvány (PADMA), a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány(PADI), a Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány (PADE), valamint a Neumann János Egyetem támogatásával valósul meg.

György László, a PADMA Alapítvány igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy szervezetük olyan közösségformáló erő szeretne lenni, amely az oktatást és a tanulást helyezi előnybe. Teljes egészében támogatja a Fiatal Tehetségek Programot. Segíteni szeretnének városunknak abban, hogy az igazi tehetségek ki tudjanak bontakozni.

 
 
 
PROGRAMOK