2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.19. kedd
 

Megajándékozták a közfoglalkoztatottakat

 
 
 

Megkapták egész éves munkájukért karácsonyi ajándékcsomagjaikat a közfoglalkoztatásban dolgozók is. A tíz éves Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft. idén az Erzsébet utalványok mellé különböző nagyvállalatok ajándékaival készült a közfoglalkoztatottaknak.

Minden köztisztaságban dolgozónak jutott az ajándékból a Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft.-nél. A Kft. tíz éve és egyre nagyobb létszámmal foglalkozik azokkal a munkavállalókkal, akik nehezen tudnak munkát találni. A város önkormányzata ezekkel a csomagokkal szeretné megköszönni látványos és hasznos munkájukat.

– Ha kisétálunk a parkokba, játszóterekre, vagy a főtérre, akkor látjuk, hogy az a rend, tisztaság azért elsősorban ezeknek az embereknek köszönhető, és amit tudnak, ami az erejükből telik, azt megteszik, hogy szebbé tegyék környezetünket – mondta Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere.

Nem csak az a cél, hogy a közalkalmazottak karácsonyát egy kicsit szebbé tegyék. A munka elismerése ugyanolyan fontos. Mint a polgármester elmondta, az is fontos, hogy azokat az embereket, akik nem igazán egy vállalat tagjai, de valahol kötődnek azért a munkához, feladatokhoz, őket is elismerjük. Ők a szorgos, egyszerű embereink, de annál fontosabbak és általában rájuk kevesebb figyelem jut.

Immár negyedik éve kapnak Erzsébet utalványt a köztisztaságban dolgozó, hátrányos helyzetű munkavállalók. Idén azonban nagyobb, értékesebb csomag várta őket.

– Idén a tizedik évét ünnepeltük a megalakulásnak és az összegen is emeltünk. Tehát 10000Ft-ot kaptak plusz három cég felajánlásával és a közhasznú alapítvány csomagjával együtt tudtuk átadni a most nálunk dolgozó közfoglalkoztatottaknak – mondta Tóth Győzőné, a Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Az ajándékcsomagok átadásán részt vett Sipos László és Szeberényi Gyula Tamás képviselő. Az utalványokat és ajándékokat olyanok kapták meg, akik télen-nyáron a közterületeken dolgoznak városunk tisztaságáért.

 
 
 
PROGRAMOK