2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.19. kedd
 

Kiemelkedő évet zárt a PADMA

 
 
 

- Szebb évet nem is zárhattunk volna. Így értékelte az elmúlt esztendőt dr. György László, a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány igazgatója. A Bozsó Gyűjteményben tartott december 19-i karácsonyi rendezvényre filmvetítéssel, versekkel, a Nova Prospect együttes előadásával és meglepetéssel is készültek a résztvevők számára.

Az úgynevezett kisvállalati fázisból jól működő, sikeres céggé nőtte ki magát a PADMA az elmúlt év folyamán, sikeres időszakot tudhat maga mögött. Ezt ünnepelték meg az összegyűltek az alapítvány keddi évzáró, karácsonyi rendezvényén a Bozsó Gyűjteményben.

A Neumann János Egyetem új campusának építkezéséről vetített kisfilmmel, a Nova Prospect zenekar igényes előadásával, köszönőbeszédekkel zárták le a 2017-es esztendőt. A résztvevők legnagyobb meglepetésére, dr. György László is gitárt ragadott, és saját zenéjével szórakoztatta a közönséget.

Dr. György László elmondta, Kecskeméten egy olyan szellemi központot szeretnének létrehozni, amely a világ élvonalához tartozik.

- Ennek az alapjait már lefektettük. Elértük egy kritikus tömeget, nagyon tehetséges szakemberek kerültek hozzánk - hangsúlyozta az alapítvány igazgatója. Létrejött a gazdaságtudományi kar, elindították a FIT programot, elindult a Neumann János Egyetem országosan is elérhető blogja. Ezek olyan eredmények, melyekre nem csak a PADMA, de az egész város is büszke lehet.

És a fejlesztéseknek még koránt sincs vége. Jövőre felpezsdül az élet Kecskeméten, ígérte az alapítvány igazgatója. Egy nemzetközi tudományos folyóirat alapjait is hamarosan leteszik, azonban ennek ténylegesen pozitív következményeit csak a későbbiekben tapasztalhatja majd a lakosság.

 
 
 
PROGRAMOK