2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.20. szerda
 

Az SOS Gyermekfalu fiatal tehetségét díjazta az Útravaló Alapítvány

 
 
 

Szerda délelőtt tartotta évzáró rendezvényét a Kecskeméti Útravaló Alapítvány a Városházán, mely alkalomból a kuratórium egy újabb SOS Gyermekfaluban élő tehetséges fiatalt díjazott. Idén Gonda Luca Gabriella vehette át a kitüntetést.

Az Útravaló Alapítvány tizenhetedik éve ismer el SOS Gyermekfaluban élő tehetséges fiatalokat. A szerda délelőtti évzáró rendezvényen Gonda Luca Gabriella vehette át a kuratórium idei évi pénzjutalmát és egyéb ajándékait.

Az eseményen a kuratórium elnöke, dr. Szécsi Gábor tévhitnek nevezte azt a vélekedést, miszerint a tehetség mindenképpen utat tör magának. Meggyőződése szerint igenis fontos az a támogató környezet, amely előhozza az erősségeket, a jó kvalitásokat. Ezzel természetesen a nevelőszülői munka fontosságára hívta fel a figyelmet. A kitüntetett nagyjából abban az időben került Török Piroska nevelőszülőhöz, amikor az alapítvány létrejött. A díjat kiemelkedő tanulmányi eredménye mellett a kecskeméti fiatalok közösségi életében betöltött aktív szerepéért és a gyermekfaluban végzett szervezői tevékenységéért is kapja.

Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő és Mák Kornél alpolgármester is gratulált a tehetséges diáknak, valamint az is kiderült, hogy Luca további pályáját Goztola Krisztina színésznő mentorként segíti.

 
 
 
PROGRAMOK