2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.20. szerda
 

Új vezető a VG Kft. élén, elődje az új Duna-Tisza közi cégnél folytatja

 
 
 

Rendkívüli ülésen választotta meg a Városgazdasági Kft. új ügyvezetőjét a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság szerdán reggel. A Kft. élére Csongor Attila került. A korábbi vezető, Dr. Lassú Tibor Attila a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Kft-nél folytatja szakmai tevékenységét.

Rendkívüli ülésen döntöttek a hulladékgazdálkodással foglalkozó cégek ügyvezetőinek személyéről. Szerda reggeli gyűlésén hozott végső határozatot a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság. A változtatásokra a hulladékkezelés feladatainak átszervezése miatt volt szükség, mivel a Városgazdasági Kft. feladatait a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Kft. veszi át. A változások jövőbeli fejlesztéseket is hoznak a térségbe.

– 9,7 milliárdos pályázati fejlesztési lehetőségünk van a Duna-Tisza közének 101 településre vonatkozóan. Ennek a cégnek a feladata lesz a folyamat levezénylése, mechanikai-biológiai válogató építése Kecskeméten, illetve Cegléden, valamint több településen válogató és átrakó építése – mondta dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester.

Az új vezetés és az új cég fejlesztései a lakosság számára is érzékelhető minőségbeli változásokat eredményeznek a következő években.

– A zsákos szelektív gyűjtés meg fog változni. Kukákat fogunk venni, részben ebből a pénzből. Természetesen gépjárműveket, vagyis a gépjárműparkot is megújítjuk, és egy kukás rendszerre fogunk átállni. Ez több városban már így működik, aki ért hozzá, azt mondja, hogy sokkal jobb ez a rendszer – tette hozzá a polgármester.

A VG Kft. ügyvezetője eddig dr. Lassú Tibor Attila volt, aki a központosított hulladékgazdálkodási szervezet keretei között folytatja majd szakmai tevékenységét. A VG Kft. új ügyvezetőjének Csongor Attilát választották. A Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság rendkívüli ülésén döntöttek továbbá a Városüzemeltetési Kft. és a Városgazdasági Kft. új felügyelő bizottsági tagjairól is.

 
 
 
PROGRAMOK