2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.20. szerda
 

Sajtótájékoztató a nemzeti konzultáció eredményeiről

 

A Soros-tervről folytatott nemzeti konzultáció eredményeiről tartott sajtótájékoztatót dr. Salacz László és dr. Zombor Gábor szerda délelőtt a Városházán. A konzultáció sikerében jelentős szerepet játszott a kecskeméti választópolgárok magas részvételi aránya.

 
 

Városunk országgyűlési képviselői, dr. Zombor Gábor és dr. Salacz László tartottak sajtótájékoztatót a lezárult nemzeti konzultációról szerda délelőtt. Mint kiderült, több mint 2,3 millió ember nyilvánított véleményt Soros György migrációval kapcsolatos elképzeléseiről.

- Kecskemét számára kiemelten fontos ez a Nemzeti Konzultáció, hiszen Kecskemét is az egyik lehetséges célpontja a bevándorlás-szervező irodák létrehozásának, illetve abban az esetben, hogy ha bevezetésre kerülne a felső korlát nélküli bevándorlás megvalósítása, akkor Kecskemét kiemelt célpontja lenne ennek a migránsletelepítésnek - mondta dr. Salacz László, országgyűlési képviselő.

A kimagasló részvételi arány miatt dr. Salacz László ,,pártokon átívelő nemzeti minimumnak” nevezte a Magyar Kormány által képviselt álláspontot a migráció ügyében. Ismertette továbbá a kormány közelmúltban véghezvitt intézkedéseit.

Az országgyűlési képviselők mindenekelőtt köszönetet mondtak az embereknek, amiért részt vettek a nemzeti konzultációban. Így a Kormány még hatékonyabban képviselheti az emberek érdekeit.

 
 
 
PROGRAMOK