2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.01.14. vasárnap
 

I. Medencés Sárkányhajó Verseny a Kecskeméti Fürdőben

 
 
 

Több mint harminc csapat szállt vízre a szombaton a Kecskeméti Fürdőben, hogy összemérjék erejüket az I. Medencés Sárkányhajó Versenyen. Feszültek az izmok, habzott a víz a lapátcsapások nyomán. Ilyet még nem látott ez a medence, pedig igen sok minden történt már itt!

Több mint 30 csapat szállt (pontosabban ült) szembe egymással, profi és céges kategóriában, férfi, női és vegyes egységekkel. Egy csapat 6 főből áll, a vegyes egységet négy férfi és két női versenyző alkotja.

A verseny lényege: egy hajóba száll két csapat, akik egymással szemben ülnek - és ezáltal eveznek. A cél, hogy minimum 2 méterrel eltolja az egyik csapat a másikat. Ha 1 percen belül nem érik el ezt a távot, akkor a bíró dönt annak a csapatnak a javára, amelyik jobban eltolta a másikat. Ha döntetlen, megismétlik a futamot.

A versenyt Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester nyitotta meg. Elmondta, amikor először látott medencés sárkányhajó versenyt, nagyon meglepődött. A meglepődésen túl, persze, nagyon örül annak, hogy a Kecskeméti Fürdő medencéjét ilyen sokféleképp lehet hasznosítani.

- Az, hogy Kecskeméten van ez a verseny, egyrészt rangot ad nekünk, másrészt népszerűsíti a sárkányhajó sportot, mely igazi színfoltja Kecskemétnek - mondta az alpolgármester.

Természetesen a versenyent a házigazda Hírös Csapata sem hagyhatta ki, mely csapatból többen Európa bajnoki arany, ezüst és bronzérmet nyertek tavaly Franciaországban. Az ellenfelek nagyon fogadkoznak, hogy legyõzik a kecskeméti csapatot, míg a kecskemétiek a tavalyi jó formát szeretnék megismételni és céljuk nem más mint a verseny megnyerése.

 
 
 
PROGRAMOK