2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.02.22. csütörtök
 

Sajtóközlemény

 

A Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. 2018. év első negyedévében az alábbi faápolási munkák elvégzését tervezi, mely munkák ideje alatt kéri a lakosság megértését és türelmét.

2018. február 25-én vasárnap a Bajcsy Zsilinszky Endre utca 2-4.számú épületek előtt található fák ápolását, nyesését. A munka során a nevezett épületek előtt található platánfák homlokzatot és esővízgyűjtő csatornát veszélyeztető ágai kerülnek visszametszésre a társasház lakóinak kérésére.

A munkavégzés idejére az utcában ideiglenes forgalomkorlátozás lesz bevezetve: 2018. február 25-én reggel 06.00 órától kezdődően a munka végeztéig teljes parkolási tilalom mellett az átmenő forgalom kizárólag a tömegközlekedési járművek, mentők, tűzoltók és a rendőrség számára biztosított. A forgalomkorlátozás kitáblázása 2018. február 22-én megtörténik.

2018. március 1-én és 2-án a Gyenes Mihály téren található faállomány ápolására, gallyazására kerül sor. A munkára az idős japánakácok egyre romló egészségi állapota és a japánakác egyedek közé korábban telepített fiatal egyedek további fejlődéséhez szükséges térállás biztosítása, valamint az elektromos légvezeték hálózat biztonságos üzemeltetése miatt van szükség.

A munkavégzés idejére a Gyenes Mihály téren ideiglenes forgalomkorlátozás lesz bevezetve: 2018. március 1-én és 2-án reggel 08.00 órától kezdődően a munka végeztéig teljes parkolási tilalom mellett az átmenő forgalom kizárólag a mentők, tűzoltók és a rendőrség számára biztosított. A forgalomkorlátozás kitáblázása 2018. február 27-én megtörténik.

2018. március 25-én vasárnap a Kápolna utcai gömbkőrisfákból telepített fasor koronaméretének csökkentésére kerül sor. A munkákra a beérkezett nagyszámú, jogos lakossági kérés kielégítése érdekében kerül sor. A munkavégzés során a fasor egyedeinek koronaméretét csökkentjük, a jelenlegi koronaméret 2/3-nak eltávolításával.

A munkavégzés ideje alatt ideiglenes forgalomkorlátozás és jelzőőrökkel végzett forgalomirányítás kerül bevezetésre.

2018. első negyedévében megkezdődik a közvilágítási lámpatesteket takaró fák ápolása, nyesése. A munkák a belvárosban kezdődnek, majd ezt követően folytatódnak a nagykörúton kívüli területekkel, városrészekkel. A munkák ütemezése, a munkavégzés pontos helye Társaságunk honlapján, a www.kvu.hu oldalon, a heti munkatervek fül alatt elérhető lesz. Előzetes felméréseink alapján több helyszín esetén a parkolók munkavégzés ideje alatti lezárásával lehetséges csak a nyesések elvégezése.

Kérjük a forgalomban résztvevőket, hogy a munkavégzések ideje alatt fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek! A tervezett faápolási munkák során kérjük és előre is köszönjük a lakosság türelmét, megértését.

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK
 
 
 
PROGRAMOK