2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.02.26. hétfő
 

Egyéves a kecskeméti Trendalelke Vállalkozói Reggeli

 
 
 

Egyéves születésnapját ünnepelte ma a kecskeméti Trendalelke Vállalkozói Reggeli, amely inspiráló beszélgetések rendszeres helyszíne. Nem történt ez máshogy most sem, közel 30 nő hallgatta Szemereyné Pataki Klaudia polgármestert, és Olasz Anna Világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes hosszútávúszót.

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere köszöntötte a résztvevőket a Trendalelke Vállalkozói Reggelin. Az eseménysorozat ma ünnepelte egy éves születésnapját. Az eddig megrendezett tíz reggelin és két workshopon a marketing és a szervezetfejlesztés témákat járták körül, de egyebek mellett szerveztek jótékonysági főzést is.

Pajkó Andrea, a program alapítója szerint az inspiráló beszélgetéseknek fontos szerepe van a kapcsolatépítésben és a vállalkozások fejlesztésében is. Ma Olasz Anna, Világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes hosszútávúszó osztotta meg tapasztalatait a hölgykoszorúval, mivel, mint mondta: hosszútávúszni pont olyan, mint vállalkozni. A reggelin részt vett Engert Jakabné Zsuzsa, a Nők a Nemzet Jövőjéért Alapítvány elnöke, önkormányzati képviselő is, illetve a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Utasi Melinda gazdasági igazgató.

Pajkó Andrea egy róluk megjelent írást idézett, melyet a reggelin járva mi is bizton állíthatunk: ezek a nők vállalkozók a javából, akik szívvel-lélekkel dolgoznak üzletük sikerein.

 
 
 
PROGRAMOK