2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.02.26. hétfő
 

Hajnalig tartott a mulatság a III. Ifjúsági Bálon

 
 
 

A New Level Empire, helyi DJ-k, svédasztalos vacsora élőzenével, és számtalan fiatalos meglepetés várt mindenkit, aki péntek este úgy döntött, a III. Ifjúsági Bálat választja hétvégi kikapcsolódásképpen.

A szervezők célja az volt, hogy egy olyan programot hozzanak létre, ami lehetőséget nyújt Kecskemét fiataljainak szórakozni, úgy hogy az minőségi időtöltés legyen. Egy évben egyszer valami mást akartak az éjszakai program fókuszába helyezni, mint egy megszokott péntek este légköre. A báli hangulat teljesen megfelel a kulturált szórakozás értékeinek.

A rendezvényt Mohay Gergely, az Ifjusagpolitikaért és Esélyteremtésért Felelős Helyettes Államtitkárság osztályvezetője, Nemcsik Mátyás, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke, önkormányzati képviselő, és Krasnyánszki Anna, a Kecskeméti Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat elnöke nyitotta meg.

A sztárzenekar, a New Level Empire mellett helyi csapatok és zenészek is bemutatkozási lehetőséget kaptak az est folyamán. A bálozók gyorstalpalót vehettek az eseményhez illő táncokból, éjfél után pedig egy könnyedebb hangulatra váltva elengedték magukat, és mulattak Dj Afus és Dj Dombi ütemeire. A kettő közt pedig megválasztották a bálkirályt és bálkirálynőt. Krasnyánszki Anna lett a bálkirálynő, a bálkirály pedig Lasancz Levente.

- Mintegy háromszáz vendég mulatott a bálban, ami jóval nagyobb létszám, mint az előző években. Elmondhatjuk tehát, hogy az érdeklődés a fiatalok részéről jóval nagyobb volt egy igényes és kulturált szórakozás, a báli kultúra irányába. Nem csak Kecskemétről, hanem az ország különböző pontjairól érkeztek, tíz város diákönkormányzatai, ifjúsági tanácsai, képviselői vettek részt a bálban. Ez is azt jelzi, hogy szeretnénk, ha ezzel az eseménnyel jó példát mutatna Kecskemét az ország többi városa számára, hogy a fiataloknak igányük van a kultúrált szórakozásra.

A III. Ifjúsági Bál a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács, az Új Nemzedék Kecskeméti Közösségi tér, a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft, valamint a Főnix Dance Sport Gyermek és Ifjúsági Központ Egyesület együttműködésével valósult meg.

 
 
 
PROGRAMOK