2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.02.27. kedd
 

13. alkalommal szervezték meg a Városi Civil Fórumot

 
 
 

13. alkalommal rendezték meg a Városi Civil Fórumot kedden a Városházán. Az eseményen előadásokat hallhattak a résztvevők a civil szervezetek működésének szabályairól, a hálózati trendekről, a vitarendezésről, illetve a Városi Civil Kerekasztal tavalyi tevékenységéről.

Zeneszóval vette kezdetét a 13. Városi Civil Fórum Kecskeméten. Ez az a nap az évben, amikor beszámolnak a szervezetek képviselői arról, hogy milyen tevékenységekben vettek részt Kecskemét civiljei, milyen feladatokat végzett el a Városi Civil Kerekasztal az elmúlt egy évben. Kertész Erzsébet, a Városi Civil Kerekasztal társelnöke elmondta, ez az esemény egy jó lehetőség arra, hogy személyesen is át tudják adni a tapasztalataikat egymásnak.

Kecskeméten jelenleg 150-200 működő civil szervezet tevékenykedik. Kertész Erzsébet azt is kiemelte, hogy mindenképp be szeretnék vonzani a fiatalokat is a civil életbe. A mai napon előadást hallhattak a vendégek a szervezetek működésének szabályairól, a hálózati trendekről, a vitarendezésről, illetve a Városi Civil Kerekasztal tavalyi tevékenységéről. Mák Kornél, Kecskemét alpolgármestere egy remek kezdeményezésnek nevezte a Városi Civil Kerekasztal tevékenységét, hiszen bármilyen ügyben lehet konzultálni velük egy egységes platformon keresztül.

- A legkülönfélébb területeken, az egészségügytől a szociális területen át a művészetekig, a kultúráig, a sportig, lehetne még sorolni, felvállalnak feladatokat a szervezetek. Illetve most már, a mai világban át is vállalnak feladatokat az önkormányzattól legyen szó népkonyháról, kultúráról, vagy drogprevencióról - mondta Mák Kornél.

Mák Kornél azt is elmondta, hogy a városi támogatási program évről évre nyitott a civil szervezetek előtt. Jelenleg is folyik egy pályázat, melyre március 31-ig lehet jelentkezni programok, rendezvények szervezésére, illetve a különféle kitűzött célok elérésére. Ezekre több mint 100 milliós forintos keretet biztosít az önkormányzat. Mint hangsúlyozta: ez egy stabilitást tud adni a civil szervezetek fennmaradásához.

 
 
 
PROGRAMOK