2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.03.06. kedd
 

Hatodik alkalommal tartott diákfórumot a KGYIÖK

 
 
 

Kedden délelőtt tartották a hatodik ifjúsági és diákfórumot Kecskeméten. A szervező Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat célja, hogy bevonja a fiatal kecskemétieket és az itt tanuló diákokat a közösségi életbe és, hogy elmondhassák véleményüket a városi programokról.

Ismerkedős és jégtörő játékokkal kezdődött a hatodik ifjúsági és diákfórum az Ifjúsági Otthon tükörtermében. Ezt követte a már hagyománnyá vált csoportképkészítés. A tavaszi diákfórumot harmadik alkalommal hívhatta össze a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat. A rendezvényt Nemcsik Mátyás a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke nyitotta meg. A fórum célja, hogy a kecskeméti fiatalok és itt tanuló diákok elmondhassák véleményüket és beleszólhassanak az őket érintő ügyekbe.​

Ennek érdekében Kecskemét város diákönkormányzatainak képviselőit és az érdeklődő fiatal kecskemétieket, pedagógusokat évek óta hagyományosan összehívják két fórumra, hogy az ifjúság ötleteivel segíthesse programok létrejöttét,és hogy egy aktív közösség jöjjön létre Kecskeméten.

 
 

– Az a célunk, hogy minél több fiatalt bevonzzunk Kecskemét körzetéből. Középiskolásokat, általános iskolásokat is megcélzunk, előadásokat tartunk, workshopokat szervezünk, egy kicsit ismerkedünk velük, hogy megismerjék, mi is a KGYIÖK, hogy tudják mi az érdekképviselet – emelte ki Krasnyánszki Anna, a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat elnöke.

A nap első részében az előadásoké volt a főszerep, amelyek a demokráciáról, a generációs különbségekről és közösségi részvételről szóltak. A nap második felében a workshopokon a kommunikációról is hallhattak a résztvevő diákok és tanárok, de belekóstolhattak a rendezvényszervezésbe is.

 
 
 
PROGRAMOK