2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.03.13. kedd
 

Jövő héttől indul a Hírös Szabadegyetem

 
 
 

„Hírös Szabadegyetem” címmel ingyenes előadássorozatot hirdet a Neumann János Egyetem Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával. Az első elődást március 20-án hallgathatják meg az érdeklődők.

Az előadássorozat egyik célja, hogy az egyetem karai által gondozott tudományterületeket bemutassák, népszerűsítsék az itt élők körében, vagyis szeretnék a kecskemétieket bevonni az egyetemen folytatott kutatásokba. A másik cél pedig, hogy az 50 év fölöttiek is hasznosan töltsék a szabadidejüket, és praktikus tudást szerezzenek az előadások alkalmával.

– A Harmadik Kor Egyeteme sikeres volt az elmúlt években, ezért gondoltuk, hogy kicsit tovább fejlesztjük az ilyen jellegű előadássorozatot, és nagyobb figyelmet szentelünk az idősebb korosztálynak szóló programoknak. Nagy öröm számunkra, hogy most már nem kell a pécsi egyetemhez fordulni segítségért. Már Kecskemétnek is van egy olyan erős egyeteme, amivel lehetséges ez az együttműködés – mondta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

Az első félév anyaga rendkívül sokszínű lesz: a digitális világgal, környezettudatossággal, közbiztonsággal és pénzügyekkel is foglalkoznak majd az előadásokon.

– Az ismeretterjesztés lényege, hogy több generációhoz is próbálunk szólni. Elsősorban az idősebbeket várjuk az előadásokra, de természetesen nincs életkorhoz kötve a programsorozat, bárkit szívesen látunk. Arra törekedtünk az anyag összeállítása során, hogy minél szélesebb kínálatot mutassunk be – mondta Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem Pedagógusképző Karának dékánja.

Az első előadáson, március 20-án a családtörténetről lesz szó, valamint családkutatás közösségteremtő hatását és funkcióit mutatja be Fülöp Tamás a Városháza dísztermében .

 
 
 
PROGRAMOK