2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.03.21. szerda
 

Megtartották a Hírös Szabadegyetem első előadását

 
 
 

A generációk közti kapcsolatokról, a családtörténetről, a családkutatásról szólt a Hírös Szabadegyetem első előadása ma délután a Városháza Dísztermében. Leginkább nyugdíjasok érkeztek az eseményre, hogy bővítsék ismereteiket.

Több százan érkeztek a Városházára, hogy meghallgassák dr. Fülöp Tamás, főiskolai tanár, a Neumann János Egyetem Pedagógusképző Kar dékánjának előadását. Ma a generációk találkozása, a nemzedékek kommunikációja, illetve a családtörténet és a családkutatás gyakorlati megvalósítása került a középpontba.

Az egyik érdeklődő elmondta, hogy a Szabadegyetem összes előadásán részt szeretne venni, mert szerinte nagyon érdekes témákkal foglalkoznak majd a szakemberek.

Egy másik résztvevő szerint azzal, hogy megismerjük őseinket, lélekben tudunk fejlődni, hiszen megtudjuk, honnan származunk, és kik vagyunk valójában. Ez pedig megváltoztathatja az ember jellemét.

Dr. Fülöp Tamás dékán ehhez kíván segítséget nyújtani. Megmutatta a mai előadásával azokat a kutatásmódszertani lehetőségeket, amelyekkel el lehet indulni őseink felkutatásában.

A dékán azt is elmondta, hogy a következő előadások is nagyon érdekesek lesznek: beszélnek majd egyebek mellett az informatikai fejlődésről, annak fontosságáról, a pénzügyekről, az egészségügyről és a közbiztonságról is. Fülöp Tamás arról is beszélt, hogy a Hírös Szabadegyetemet ki szeretnék szélesíteni a fiatalabb generáció számára is.

 
 
 
PROGRAMOK