2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.04.06. péntek
 

Üzleti reggelit tartott az EXIM Kecskeméten

 
 
 

A tavalyi roadshow után idén üzleti reggelit szervezett az EXIM az ország számos városában. Ma délelőtt, a kecskeméti állomáson dr. Dancsó József, az EXIM vezérigazgató-helyettese várta a régió kis- és középvállalkozásainak vezetőit. A kötetlen beszélgetés során a résztvevők megvitatták a régió fejlesztési politikáját és az exportpiac aktuális helyzetét.

Míg tavaly a Magyar Export Napja Roadshow keretében kaptak információkat a KKV szektor tagjai az exportpiac helyzetéről és a kedvezményes hitel- és biztosítási lehetőségekről, idén egy kötetlen beszélgetés keretében került erre sor. A rendezvényen beszédet mondott Dr. Dancsó József az EXIM vezérigazgató-helyettese, dr. Salacz Lászó országgyűlési képviselő és Kurdi Viktor, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke.

Dr. Dancsó József, az EXIM operációs vezérigazgató-helyettese köszöntőjében elmondta, a cél, hogy a résztvevők megismerjék egymást és az EXIM által kínált szolgáltatásokat, és minél felkészültebben állják a versenyt a szektorban, melyben tevékenykednek.

Dr. Salacz László országgyűlési képviselő az idén 650 éves Kecskemét második aranykoráról beszélt, bemutatva az elmúlt időszak rohamos mértékű ipari fejlődését, annak hátterét, és a közeljövő terveit.

Kurdi Viktor, az Iparkamara alelnöke elmondta, a növekedéssel nagyobbak a problémák és több a feladat, de a kamara igyekszik betölteni azt a szerepet, amiért létrejött. Ez pedig nem más, mint a vállalkozások támogatása abban, hogy egyre sikeresebbek legyenek.

Az EXIM segíti a magyar vállalkozások megjelenését az exportpiacokon, támogatja versenyképességük növelését, ennek első lépése a kötetlen üzleti reggeli beszélgetés, mely által közelebb kerül egymáshoz a kereslet és a kínálat.

A 2015-ös adatok alapján a megye vállalkozásainak 41,3%-a a Kecskeméti járásban található, a megtermelt export bevétel 81,5%-a is innen származik. Nagy örömmel látjuk, hogy a térségben dinamikusan növekszik a kkv-k száma és súlya, ugyanakkor árbevételük is gyarapszik. Az EXIM a megyében 152 millió eurót meghaladó finanszírozással, valamint 8,5 milliárd forint aktív ügylettel van jelen.

 
 
 
PROGRAMOK