2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.04.11. szerda
 

Öt kreatív ember a siker kulcsa

 
 
 

A FiveCreative csapata nyerte az AIPA Nonprofit Kft. által szervezett 5letből jövő! játékos gazdasági vetélkedő idei versenyének fődíját. A Kecskeméti Református Gimnázium diákjai egy egyéni preferenciák alapján működő online városi szolgáltatói rendszert dolgozott ki, amely egy millió forint jutalmat hozott a srácoknak.

- Tavaly ősszel, több mint 3000 középiskolás bevonásával indul útjára az AIPA (Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú) Kft. szervezése alatt zajló 5letből jövő! elnevezésű játékos vállakozói csapatverseny második évada, amelynek célja a tinédzserek érdeklődésének felkeltése a vállalkozói lét iránt. Az első „pilot” verseny népszerűségén és sikerein felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy idén szeretnénk a program területi lefedettségét városiról megyeire bővíteni, aminek köszönhetően az idei játéknak 36 csapat vágott neki, ráadásul a döntőben is három vidéki nevezőt köszönthettünk. A vállalkozói érából választott mentorok bevonásával nem titkolt célunk, hogy megteremtsük egy szélesebb körű társadalmi felelősségvállalás lehetőségét, és elősegítsük, hogy a generációk átadják egymásnak a tudásukat, hiszen küldetésünknek érezzük a magyar társadalom szemléletformálását, valamint hogy a diákokat önismeretre, gyakorlati szemléletre tanítva segítsünk nekik dönteni a pályaválasztásban - mesélt a programról Csapó Ágnes, az AIPA Kft. ügyvezetője.

A kecskeméti Sheraton Hotel és Konferencia Központban megrendezett döntő során, a már kész üzleti terveket kellett a finisbe jutott 5 csapatnak bemutatnia, a – szintén vállalkozókból álló - szakmai zsűrinek, akik mint potenciális tőkebefektetők mérlegelték és pontozták a prezentációkat.

A nap folyamán minden csapatnak negyven perc állt a rendelkezésére, hogy meggyőzze, és a projektje mellé állítsa a Finta Zita, Neumann János Egyetem – kancellár, Boros Áron – MKB Consulting Kft. ügyvezető, Bihari Viktória iró, blogger és Palásti György – Onecreative Marketing Professional Kft. összeállítású zsűrit.

A szoros pontozású versenyen ezúttal a Kecskeméti Református Gimnázium FiveCreative csapata remekelt, aki mind az ötletével, mind pedig az előadás módjával lenyűgőzte a zsűrit.

Eredmények:

1. helyezett: FiveCreative, Kecskeméti Református Gimnázium

2. helyezett: WOW - Móra Ferenc Gimnázium, Kiskunfélegyháza

Hirdetés

3. helyezett: IDEA LOVE(T) - Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola, Kecskemét

4. helyezett: The League - Petőfi Sándor Evangélikus GImnázium, Kiskőrös

5. helyezett: Start-down - Móra Ferenc Gimnázium, Kiskunfélegyháza

FŐDÍJ:

1. helyezett: 1.000.000 Ft

2. helyezett: 750.000 Ft

3. helyezett: 500.000 Ft

Az AIPA Nonprofit Kft. felajánlásának köszönhetően a 4. és 5. helyezett csapat is pénzjutalomban (300.000 Ft és 150.000 Ft) részesült, valamint további értékes, csapatépítő élményajándékok is gazdára találtak.

 
 
 
PROGRAMOK