2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.04.16. hétfő
 

Ötéves a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia

 
 
 

Április 13-án, pénteken a Sheraton báli termében tartották a Kecskeméten már hagyományossá vált Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia ünnepséget.

A Kecskeméti Színjátszó Műhely színvonalas előadása után Knézy Jenő, az M4Sport munkatársa vette át a szerepet, és köszöntötte a megjelenteket. Az első beszédet Ivkovicsné Béres Tímea, az akadémia vezetője tartotta, aki összefoglalta a mögöttük álló öt év tapasztalatait, nehézségeit és azt a sok-sok örömet, ami érte őket a hosszú idő alatt.

Kiemelte, hogy a magas létszámon túl nagyon büszkék a válogatottjaikra, és arra is, hogy volt növendékeik manapság már a felnőtt női és férfi élvonalak csapataiban is szerepet kapnak. Mindezeken túl a nem is olyan rég átadott Mercedes-Benz Sport Akadémia épületét méltatta, ahol magas színvonalon edzhetnek, meccselhetnek a fiatalok, és rajtuk kívül más sportágak is profitálnak egyidejűleg a beruházásból.

Megható pillanatok jöttek eztán, ugyanis az akadémia volt növendékét, Gereben Líviát köszöntötték.

A mindössze 18 éves, immár szekszárdi játékos MVP-díjat is kapott a nyertes Magyar Kupa-döntő után. Líviának külön ajándékkal is készült Béres Tímea, majd tanítványa egy mezzel köszönte meg neki, hogy ilyen kiváló játékost faragtak belőle.

Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének főtitkára is beszédet mondott, és az elmúlt esztendő magyar sikereit ismertette a jelenlévőkkel. Mint ismert, hosszú idő után nemzetközi porondon bizonyítottak felnőtt és utánpótlás válogatottjaink, ami bizakodásra ad okot a sportág jövőjét illetően. Mindezek mellett köszönetet mondott a kecskeméti illetőségű szakembereknek, hogy a nemzeti csapatok eredményes munkáját segítették.

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere beszédében kiemelte azt a példaértékű munkát, amit a Mercedes-KA-nál folytatnak, és biztosította a szakembereket és a gyerekeket, támogatókat, hogy a város a jövőben is kiáll mellettük.

A hivatalos program zárásaként díjazták a legjobb akadémistákat, illetve az edzői karból Szabó Mihályt tüntették ki nívódíjjal. Ezt követően pedig a TAO-támogatásokat nyújtó gazdasági társaságok képviselőinek adtak át emlékplakettet.

szöveg: KeSport

 
 
 
PROGRAMOK