2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.04.20. péntek
 

Évadtervet hirdetett a Katona József Színház

 
 
 

Meghirdette a jövő évre tervezett bemutatóit a Katona József Színház vezetése. A pénteki sajtótájékoztatón ismertették a társulat nyári programjait és tájékoztattak a bérletezés rendjéről is.

Nyilvánosságra hozta a jövő évadra vonatkozó elképzeléseit a kecskeméti Katona József Színház igazgatósága. A tervek szerint ősztől hat nagyszínházi bemutatóval számolhatunk.

Érdekesség, hogy a Kecskemét City Balett Traviata-előadása nemcsak, hogy a nagyszínpadon kapott helyet, de bekerült a bérleti programba is. Az első előadás a Város Napján, október 2-án Mikszáth Kálmán Beszélő köntöse lesz, amelyből szerzőtársaival Szente Vajk rendező írt musicalt.

Rusznyák Gábor rendezésében mutatják be Carlo Goldoni Nyaralás című komédiáját és az Othellót, a szilveszteri előbemutatón pedig Fransic Veber Balfácánt vacsorára című vígjátékát tűzik műsorra Cseke Péter rendezésében. A direktor és a főrendező közösen viszi színre Agatha Christie Tíz kicsi néger című krimijét.

A nagyszínpadon két gyermekszínházi bemutató, a Grimm testvérek meséjéből készült Jancsi és Juliska és Németh Virág Mozart zenéire írott Operameséje lesz. A Kelemen László Kamaraszínházban Béres Attila rendezésében mutatják be David Seidler A király beszéde című drámáját, és itt viszik színre a Fekete Pétert.

A Ruszt József Stúdió Színház műsortervében szerepel Az ügynök halála, amelynek rendezője Porogi Dorka lesz, Zsótér Sándor pedig Bertold Brecht Baal című művét viszi színre. Itt mutatják be Leonard Gershe A pillangók szabadok című romantikus vígjátékát is.

Osztálytermi előadásként játsszák az osztályelső című produkciót Réczei Tamás rendezésében.

Repertoáron marad hét korábbi előadás. Idén is ott lesz a színház a Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjában a Csárdáskirálynővel. Júniusban két alkalommal játssza a társulat a Passiót a kecskeméti Arborétumban.

Fellépnek a balatonfüredi Kultkikötőben, a szarvasi Vizi színpadon és a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Turnéznak Hargita megyében a Család ellen nincs orvosság című előadással, és fellépnek Mórahalmon is két vígjátékkal. Augusztusban az Udvarszínház programsorozatában négy produkciót láthat a közönség.

 
 
 
PROGRAMOK