2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.04.27. péntek
 

Szimulált bizottsági ülések a Városi Ifjúsági Párbeszéd Napján

 
 
 

Szimulált bizottsági üléseken mondhatták el véleményüket a kecskeméti fiatalok az őket érintő fontos kérdésekről a pénteki Városi Ifjúsági Párbeszéd Napján az Ifjúsági Otthonban. A rendezvény célja évről évre, hogy megteremtse a lehetőséget a város és az ifjúság közötti párbeszédnek.

A nyolcadik Városi Ifjúsági Párbeszéd Napján négy fiatal is elmesélte saját történetét, és azt, hogy mi mindent ad számára Kecskemét. Nemcsak egymással és az ifjúságsegítő szervezetekkel, de a város döntéshozóival is találkozhattak a rendezvényen.

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere a város működéséről beszélt nekik, kitérve arra, mi történik a Városháza épületében, és arra is, hogyan lehet egy ekkora területi egységet kézben tartani. Mindez azt a célt szolgálja, hogy az ifjúság széles látókörre tegyen szert, és ne csak kizárólag azokkal a dolgokkal foglalkozzon, amelyek a személyes érdeklődési köréhez tartoznak.

- Mind az iparnak, mind az oktatásnak, mind az egyetemi szférának, mind pedig a közéleti életnek is nagyon nagy szüksége van az utánpótlásra, a friss gondolatokra, az ambiciózus fiatalokra, úgyhogy én arra buzdítok mindenkit, hogy egy kicsit szélesebb körben nézze a saját környezetét, vizsgálja meg azt, hogy egy-egy döntés mögött mi húzódik. Fontos, hogy minél több információt meg tudjunk osztani egymással, hogy tényleg egy jó, kompromisszumos döntéseket tudjunk hozni - mondta Szemereyné Pataki Klaudia.

A döntéshozók és az ifjúság közötti párbeszédnek különleges kereteket adtak a szervezők az idei évben. Leviczky Cirill, Falu György és Engert Jakabné képviselők közreműködésével bizottságiülés-szimulációkon adhattak hangot véleményüknek a fiatalok.

- A kerete az idei alkalomnak az új városi ifjúsági stratégia megalkotása volt. Ennek kapcsán született az a döntés is, hogy idén a beszélgetős, személyes ismerkedős részhez bizottsági elnököket hívjunk meg, és trendi bizottsági üléseket hozzunk létre, amit úgy értünk, hogy hétköznapi, mindennapos témákat dolgozzanak fel fiatalokkal a bizottság elnökei - mesélte Borda Balázs, ifjúságfejlesztési szakember.

Az ifjúság csoportokban, forgószínpadszerűen ismerkedhetett meg a különböző bizottságok munkájával, és mondhatta el gondolatait az őt foglalkoztató kérdésekről.

 
 
 
PROGRAMOK