2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.05.28. hétfő
 

Két napig Kecskeméten tanácskoznak az ország sportújságírói

 
 
 

Magyarország legmeghatározóbb sportújságírói tanácskoznak két napon keresztül Kecskeméten. Hétfőn délután vette kezdetét a 2018-as Sportújságíró-Kongresszus a kecskeméti városháza dísztermében. Helyi újságírók is kaptak országos elismerést.

Csisztu Zsuzsa egykori tornász bajnok, televíziós műsorvezető és a Magyar Spotújságírók Szövetségének alelnöke élvezettel mesélt arról, mi a szakma igazi szépsége. Ő is a 2018-as Sportújságíró-Kongresszusra érkezett. A városházán tartott köszöntőn Szemereyné Pataki Klaudia, polgármester kihangsúlyozta, a város lehetőségeihez mérten, amit csak tud, megtesz a sportéletért. A befolyt adóbevételeknek a 25%-át sporttevékenységek támogatására fordítja.

Sörös Jenő a Magyar Sportújságrók Szövetségének alelnöke a Kecskeméti Televíziónak nyilatkozott:

- Végtelenül büszke vagyok arra, hogy ez a város egy ilyen mértékű, ilyen mérvű rendezvényt is meg tud rendezni abban a szakmában, ami nekünk rendkívül fontos. Kecskemét egy sportos város. Kecskeméten rengeteg gyerek sportol, és Kecskeméten sok nagyszerű sportújságíró van - mondta.

A Sportújságíró-Kongresszus évről - évre a szakma legrangosabb eseménye. Az életmű díjat ebben az ében Kő András kapta. Az író, egykori sport újságíró életműdíja mellett számos egyéb kitüntetést kiosztottak, így elismerésben részesült a Kecskeméti Televízió sportmagazinját indító két szerkesztő, Nyilas Bea és Ferenczy Zoltán is. Az idei díjak különlegesen értékesek, hiszen egy egyre erősödő mezőnyben sikerült nagyot alkotnia az újságíróknak.

Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár is megjegyezte, soha nem voltak még ennyien egy konferencián. Úgyhogy ez is azt jelenti, hogy erősödik a szakma.

"Hiszen nagyon nagy szükségük van ránk az újságíróknak, de nekünk még inkább rájuk."

Az államtitkár hangsúlyozta, idén is célzott támogatásokkal és pályázatokkal igyekeznek segíteni a szakmának. Az anyagiakon túl hangsúlyt kapott ma a szakma is, hiszen a 2 napos kongresszus keretében a sikeres kecskeméti média kezdeményezésektől, a sportújságíró-képzéseken keresztül, egészen az Európai Unió által meghirdetett nemzetközi pályázatokig, szinte minden fontos témáról szó esett.

 
 
 
PROGRAMOK