2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.06.06. szerda
 

Sportnap az esély, egyenlőség és elfogadás jegyében

 
 
 

Ép és fogyatékkal élő gyermekek sportolhattak ma együtt a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház szervezésében a Messzi István Sportcsarnokban. A vidám hangulatú sportrendezvény programjai között érzékenyítő foglalkozások is voltak.

A megyei szintű rendezvényt a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és a Hírös Sport Nonprofit Kft. közösen szervezte immár második alkalommal.

- Ezeknek a fiatalok, akik egész más életkörülmények között élnek, mint általában a társaik, ez nagyon fontos, hiszen ez akár egy életre szóló élményt is jelenthet, és bizony barátságok is születhetnek. Lehet, hogy van közöttük olyan, aki a sportban valami nagyobb teljesítményt is el fog tudni érni - mondta Engert Jakabné, Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke.

Délelőtt csapatversenyeken vehettek részt a gyerekek. A gyakorlatsor összeállításakor figyelembe vették az esélyegyenlőséget, így például az egyik feladat végrehajtásához minden csapat kerekesszéket kapott.

- Igyekeztünk a feladatokat úgy összeállítani, hogy mindenki teljesíteni tudja, és egy kicsit reprezentáljuk a Kecskeméti Sportiskola sportágait, szakosztályait is, hiszen ők vesznek részt és segítik a fogyatékkal élőket a verseny lebonyolításában - mondta Ivkovicné Béres Tímea a Hírös Sport Nonprofit Kft. sportszakmai igazgatója.

A szervezők nemcsak a mozgásos feladatoknál törekedtek arra, hogy az ép gyerekek kicsit beleképzeljék magukat fogyatékkal élő társaik helyzetébe. Az EsélyÓra elnevezésű érzékenyítő foglalkozáson Boronkay Péter többszörös világ-és Európa-bajnok paratriatlonista beszélt saját történetéről, sportsikereiről.

 
 
 
PROGRAMOK