2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.09.09. vasárnap
 

Nyolcadik alkalommal is sikeres a Kadafalvi Falu-és Szüreti Nap

 
 
 

Bográcsozás, körhinták, légvárak, számos zenés-és táncos fellépés, valamint még több gyermekprogram. Ezek elengedhetetlenek egy igazán szórakoztató családi naphoz. És ezek mindegyike megtalálható szeptember 8-án, szombaton a Kadafalvi Falu-és Szüreti Napon.

Már nyolcadik alkalommal arat óriási sikert a Kadafalvi Falu-és Szüreti Nap. Nem is csoda, hiszen a hagyományokhoz híven ez alkalommal is minden generáció számára készültek izgalmas programokkal. A megnyitó ünnepségen többek között Szeberényi Gyula Tamás és Mák Kornél alpolgármesterek, illetve Dr. Salacz László országgyűlési képviselő is beszédet mondtak.

Délelőtt a gyermekeknek kedveskedtek a színpadon: fellépett a Kadafalvi Általános Iskola több osztálya, akik zenés-táncos produkciókkal hengerelték le a közönséget.

Káró, a bűvész is elvarázsolta a kicsiket, majd egy igazán jó ebédhez szólt a nóta. Délután folytatódnak a színpadi műsorok: három órakor a Dance for Art Tánc-stúdió, este fél hétkor pedig Zoltán Erika szórakoztatja a lakosságot.

Nem maradhatott el a szokásos főzőverseny sem, ahol a bográcsokban ízletesebbnél ízletesebb tradicionális ételek rotyogtak már dél tájékán.

A legjobbakat pedig idén is díjazza a zsűri a délután folyamán. Az egyik versenyző elárulta: nem készültek semmiféle kuriózummal, inkább a hagyományos, fűszeres magyar ízeket csempészik bele a kakaspörköltbe.

Egész napos kísérőprogramként megtekinthetik az érdeklődők a veterán autók és motorok kiállítását, a gyerkőcök pedig hódolhatnak legnagyobb szenvedélyeiknek, vagyis a légváraknak és a körhintáknak.

Mák Kornél alpolgármester és a városrész önkormányzati képviselője elmondta: mint ahogy minden évben, idén is több ezer látogatót várnak a Kadafalvi Falu-és Szüreti Napra.

 
 
 
PROGRAMOK