2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.09.09. vasárnap
 

Hatodik szezonját kezdte meg a Kosárlabda Akadémia

 
 
 

Évnyitó ünnepségét tartotta szombaton a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia az egy éve átadott modern csarnokában, amely az akadémistákkal és szüleikkel zsúfolásig megtelt.

A hatodik szezonját nyitó sportszervezet megnyitóján sok sportoló kapott elismerést elmúlt évi munkájáért, az Év munkatársa lett Gerebenné Bresák Zita edző, de megható ünnepség keretében köszöntötték 80. születésnapja alkalmából a legendás edzőt, az Akadémia fiú szakágának vezetőjét Kégel Tamást is, valamint bemutatták a Tanácsadó Testület új tagját, Mikulás Ferencet.

Az évnyitón Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét sportjáért is felelős alpolgármestere köszöntötte az akadémistákat, az őket nevelő és tanító edzőiket, valamint a szülőket, vendégeket.

Emlékeztetett arra, hogy az akadémia vezetésének, a városnak és a támogatóknak köszönhetően saját otthona van a kosárlabda fiatal tehetségeinek, a Mercedes-Benz Sport Akadémia épülete.

Köszöntőjében kiemelte: amikor megérkezett, látta az elhivatottságot és elszántságot az akadémisták szemében, ezért biztos abban, hogy a következő évben is kimagaslóan fognak szerepelni a csapatok a különböző bajnokságokban.

Ivkovicné Béres Tímea, a Kosárlabda Akadémia vezetője köszöntőjében kiemelte az elmúlt év legfontosabb történéseit, kiemelkedő eredményeit.

Hosszú és mindenre kiterjedő akkreditációs folyamat végén elnyerte a szervezet a Nemzeti Akadémia kitüntető címet. Az elmúlt öt év alatt a nemzetközi hírnévig jutott a kecskeméti Kosárlabda Akadémia. Együttműködést kötöttek a szerb Yubac Camp magaslati kosárlabda-edzőtáborral, a világhírű szerb Partizan Beograd és a horvát Cibona Zagreb kosárlabda klubokkal, valamint a Pécsi VSK-val. Az Akadémia korosztályos csapatai folyamatosan megmérkőznek a világhírű szerb és horvát klubok csapataival, az U16-os és az U18-as korosztályok a délszláv csapatokkal együtt játszanak a Pannon Ligában.

Fontosnak nevezte, hogy az Akadémia nem csak sportolókat nevel, hanem a sport által is neveli a jövő nemzedékét, hiszen a fiatalok az edzéseken tanulnak fegyelmet, együttműködést, kitartást, önuralmat, felelősségvállalást, majd ezekkel a tulajdonságokkal a mindennapi életben is könnyebben megállják majd a helyüket, emellett pedig testileg és lelkileg is erősödnek.

Köszöntötte a Társadalmi Tanácsadó Testület új tagját, Mikulás Ferencet, aki a Kecskeméti Rajzfilmstúdió vezetője, Kecskemét díszpolgára, Príma Primissima díjjal, Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel és Magyar Örökség Díjjal kitüntetett jeles személyiség.

Az Akadémia azért is dolgozik, hogy játékosokat neveljen a felnőtt csapatok számára. Az évnyitón írta alá élete első felnőtt szerződését Tasi Rebeka és Huszka Dániel, akik több társukkal együtt a Kecskeméti KC illetve a KTE-Duna Aszfalt csapatához kerülnek.

A névadó Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. képviseletében Schvéder Péter présüzem igazgató indította el az új szezont, egy labda jelképes feldobásával.

Hagyományosan egy akadémiai esküvel kezdik az új szezont kosarasok. A szöveget az U16-os csapat tagja, Bálint Iza mondta.

 
 
 
PROGRAMOK