2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.09.10. hétfő
 

Elkezdődött a Széchenyivárosi Napok programsorozata

 
 
 

A hagyománynak megfelelően, hétfőn délelőtt nyitották meg Kecskemét legnagyobb városrészének kedvelt programsorozatát, a Széchenyivárosi Napokat. A megnyitóünnepséget ebben az évben is az Aradi vértanúk terén, a Széchenyi-szobornál tartották.

Az ünnepségen részt vett Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, Engert Jakabné, Bogasov István és Leviczky Cirill, a településrész önkormányzati képviselői, dr. Salacz László, országgyűlési képviselő, valamint a széchenyivárosi intézmények pedagógusai, iskolásai és óvodásai.

Az előző évekhez hasonlóan ezúttal is a Széchenyi István Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola diákjainak műsorát láthatták, hallhatták a jelenlevők, a köszöntőbeszédet pedig Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester mondta. A vezető kiemelte, hogy az idei ünnepségsorozat egyrészt a kerek évfordulók miatt (a város 650, a Széchenyváros 50 éves) nagyon fontos, másrészt azért is nagy jelentőséggel bír, mert a városrész nem csak legnagyobb lakótelepe Kecskemétnek, de példamutatóan az egyik legélhetőbb. Rengeteg zöldfelülettel, kiváló infrastruktúrával, könyvtárral, planetáriummal (melyen kívül egyedül Budapesten található másik az országban), az Egymilliomodik hektár emlékerdővel.

- Az emberekben nem árt tudatosítani, hogy ugyan egy lakótelepen élnek, de az mindent nyújt számukra, amit egy európai középváros nyújthat – emelte ki az alpolgármester.

Az ünnepség zárásaként a városrész önkormányzati képviselői mellett a Széchenyi nevét viselő középiskola küldöttsége, valamint több intézmény és szervezet is elhelyezte koszorúját a szobornál.

Bogasov István önkormányzati képviselő kérdésünkre elmondta, az esemény az itt élők összetartozását segíti. Mindenki sokat dolgozik, az emberek kevés időt töltenek együtt, és ilyen alkalmaknak köszönhetően össze tudnak jönni, a remek és színes programoknak köszönhetően együtt töltik a szabadidőt. Ezért nagyon fontos az itt élők életében a Széchenyivárosi Napok.

 
 
 
PROGRAMOK