2019-05-29 15:14:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-05-12 21:26:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.11.08. csütörtök
 

KESI kézilabdás nap a Messziben

 
 
 

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának a kézilabdás napját tartották szerdán a Messzi István Sportcsarnokban. Mára 250 fővel a kecskeméti Bács-Kiskun megye legnagyobb kézilabda szakosztálya, de országos szinten is a legnagyobbak közé tartozik.

Az U9 és U10-es csapatok bemutatójával kezdődött a kézilabdás nap. A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda szakosztálya mára 250 fővel rendelkezik, amely a Kosárlabda Akadémia után a legnagyobb létszámmal rendelkező szakosztálynak számít.

– Mindenképp célunk volt, hogy egyre jobb minőségi és szakmai körülmények között sportolhassanak a fiatalok. Vazul Zsolt szakmai vezetőnek nagyon nagy munkája van ebben, neki köszönhetjük, hogy felépült ez a szakosztály. A mai rendezvény egyik célja, hogy köszönetet mondjunk a TAO támogatóknak, és egy kis ízelítőt nyújtsunk abból, hogy milyen jó célra fordították a támogatást. Közben pedig ünnepeljük a sportiskola tizedik évfordulóját is – mondta Ivkovicsné Béres Tímea, a Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Tíz évvel ezelőtt Kecskemét önkormányzata úgy döntött, hogy az utánpótlás sportot és az utánpótlás nevelést kiemelt projektként kezeli a városban, és megalapította a Kecskeméti Sportiskolát, mely mára 11 sportágat foglal magába. Köztük a kézilabdát is. Mára 250 fővel a kecskeméti Bács-Kiskun megye legnagyobb kézilabda szakosztálya, de országos szinten is a legnagyobbak közé tartozik.

Az eseményen Vazul Zsolt a kézilabda szakosztály vezetője ismertette a csapatok múlt évi eredményeit. – Már hagyomány, hogy a kézilabdás napon díjazzuk a legjobb tehetségeinket. Amire igazán büszkék vagyunk, hogy a 2017/2018-as évadban 15 kupagyőzelmünk volt, nyolc második helyet és 18 harmadik helyet szereztünk – mondta a szakosztály vezető.

Ezután az önkormányzat képviseletében Szeberényi Gyula Tamás sportért felelős alpolgármester köszöntötte a résztvevőket és a sport fontosságáról beszélt. – Amikor a fiatalok úgy döntenek, hogy csapatsportot választanak, akkor nem csak egy sportágat választanak, hanem egy nagy családot is, amiben jól érzik magukat. Amiben a közös játék, a közös küzdelem a közös győzelem és a közös vereség is olyan dolgokra tanítja meg ezeket a fiatalembereket, amelyet semmi más nem tud pótolni - emelte ki beszédében az alpolgármester. Hozzátette, nagyon örül annak, hogy Kecskemét sportja egyre színesebb, és ebben a színkavalkádban a kézilabda az egyik legfényesebb.

A köszöntőket az U11-es fiú csapat mini edzése követte. Megmutatták az ifjú sportolók, hogy mit tanulnak, hogyan készülnek a bajnoki mérkőzésekre, kupákra.

Ezután dr. Marczinka Zoltán, a Nemzetközi Edzőképző Központ igazgatója mutatta be a Magyar Kézilabda Szövetség edzőképző rendszerét, majd Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója mondott beszédet és ismertette a szövetség utánpótlás programját.

A beszédek után az első osztályban szereplő fiú serdülő csapat tartott bemutatót. Ezt követte a díjátadás, ahol a legjobb játékosokat díjazták, valamint a támogatóknak is köszöntet mondtak. Végül egy edzőmérkőzésre került sor, melyen a meghívott vendégek, támogatók és a KESI edzői játszottak.

A Kecskeméti Sportiskola célja, hogy minél több gyereknek nyújtson lehetőséget arra, hogy minél jobb körülmények között edzhessen. A távlati célja pedig, hogy minél több játékosuk kerülhessen be a KTE és a KNKSE férfi és női felnőtt csapataiba.

 
 
 
PROGRAMOK