2019-12-23 15:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-12-20 12:03:00 | Bővebben...
 
 
 
2019-12-17 11:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-11-28 11:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.02.25. hétfő
 

Szemereyné Pataki Klaudia: finomhangolás és korszerűsítés vár

 
 
 

Február közepétől hivatalosan is visszatér és GYED mellett teljes munkaidőben végzi polgármesteri teendőit Szemereyné Pataki Klaudia – jelentették be a szerdai rendhagyó sajtóreggelin. Az eseményen kiderült, március közepén kezdődhet el a városháza felújítása, és a városi buszközlekedés jövője is szóba került.

Bár a szülési szabadság alatt is töretlenül részt vett a város életében, február közepétől hivatalosan is visszatér, és a GYED mellett teljes munkaidőben látja el polgármesteri feladatait Szemereyné Pataki Klaudia – jelentette be a városvezető és Takács Valentina, az önkormányzat kommunikációs vezetője a szerdai rendhagyó sajtóreggelin.

Szemereyné Pataki Klaudia 2019 legfontosabb eseményeiről és fejlesztéseiről számolt be az újságíróknak. Kiemelte, a két közelgő választás nagyban meghatározza majd a város jövőjét. Azt is elárulta, hogy úgy tervezi, újra megméretteti magát az őszi önkormányzati választáson.

Eddig a gazdaság fejlesztése állt a városvezetés figyelmének középpontjában, mára viszont bejáratott módszerek vannak és folyamatosan jönnek a városba új befektetők – mondta a polgármester, aki a jövőben a kulturális és művészeti területre szeretne nagyobb figyelmet fordítani.

A pletyka, hogy a Mercedes kettes fejlesztése leállt, nem igaz. Csupán lassult a folyamat – hangsúlyozta a városvezető, majd arról is szólt, hogy emelkedik a születések száma Kecskeméten, de sajnos még mindig több embert veszítünk el, mint ahányan születnek. Kiemelte a CédrusNet Kecskemét Mintaprogram fontos szerepét az idősödő társadalom problémáinak megoldásában.

Március közepén indulhat el a városháza rekonstrukciója a Modern Városok Program keretén belül. A munkálatok várhatóan két évet vesznek igénybe. A kivitelezést egy helyi vállalkozó végzi. A felújítás miatt a hivatal adó és igazgatási osztálya, az anyakönyvi ügyek és az esküvői szolgáltatások február 18-tól a volt Liberté Kávéházban érhetőek el. Március első hetétől a városháza két sarki ügyfélszolgálata nagyobb ügyfélforgalmat bonyolít le. Az egyik sarokban városüzemeltetési és vagyonkérdésekkel kapcsolatban, a másikban a Városi Támogatási Programmal, pályázatokkal kapcsolatban lehet majd ügyeket intézni. A házasságkötéseket pedig a Rákóczi út 3. szám alatt lévő, egykori Táncsics Művelődési Ház dísztermébe költöztették.

 
 
 
PROGRAMOK