2019-12-23 15:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-12-20 12:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
Február
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.05.20. hétfő
 

Idén is jól sikerült a Keresztény Polgári Piknik

 
 
 

Játék, zene és sok más érdekes program várt mindenkit szombaton a Keresztény Polgári Pikniken, amelyet a Benkó Zoltán Szabadidőparkban rendeztek meg. Az esemény a HI! Kecskemét, azaz a Helyi identitás és kohézió Kecskeméten című programsorozaton keretében valósult meg.

Kicsik és nagyon egyaránt megtalálták a nekik való programot a második Keresztény Polgári Pikniken. Hungarikum játszóház, kézműves foglalkozás, illetve a színpadon lufi fújó verseny és dalok gondoskodtak a gyerekek szórakozásáról, a felnőttek pedig meghallgathatták a Keresztény-polgári értékek gyorsan változó világunkban című pódiumbeszélgetést. Apáti Bence és Szakács Árpád beszélgetett a témáról Bán Jánossal.

Az ünnepségen köszöntőt mondott Szemereyné Pataki Klaudia polgármester. Beszédében felidézte, hogy tavaly májusában hívták életre a Keresztény Polgári Pikniket Pünkösd közeledtével. A cél már akkor is az volt, hogy ebben a szellemiségben tölthessenek el egy szép délutánt a családok, barátaik ismerőseik körében.

- Nagy öröm számomra, hogy ma délután felavathattunk egy gyönyörű műalkotást, amely tavalyi rendezvényünk gyümölcse. Ez a szobor, amely az Összetartozás címet kapta a tavalyi polgári piknik résztvevőinek a támogatásából jöhetett létre - mondta a polgármester. Hozzátette, bíznak abban, hogy egy szép hagyomány teremtődik a programból.

A pikniken mindenki remekül érezte magát, a kikapcsolódás mellett a közösség érzését is erősítették a résztvevők. Az est zárásaként Beke Márk és barátai adtak koncertet nagy sikerrel a szabadidőközpontban .

 
 
 
PROGRAMOK