2019-12-23 15:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.24. kedd
 

Még "zöldebb" lett a Bolyai János Gimnázium

 
 
 

Még inkább ökobarát, világosabb, élhetőbb lett a Bolyai János Gimnázium, ahol 120 millió forintos uniós forrásnak köszönhetően újultak meg a tanulást segítő terek, termek. A támogatásból többek között a tornaterem tetőfelújítása és az aula burkolatának cseréje is megvalósult.

Érzékelhető a változás a Kecskeméti Bolyai János Gimnáziumban. Egy uniós pályázatnak köszönhetően új bejárati ajtó és csúszásmentes lépcső várja a diákokat. A belső térben, az aulában és a tornateremben pedig sokkal több lett a fény az ablakcseréknek köszönhetően. Több helyen korszerűsítették a burkolatokat, új bútorokat és fedett kerékpártárolót is kapott az intézmény. A felújítások mellett szakmai eszközöket, taneszközöket szereztek be a kémialaborba és a fizikaterembe is.

A változásokról a hétfőn délelőtti bejáráson számolt be az iskola igazgatója, dr. Harnos István:

– Van már napelemünk, amivel bizonyos termek világítását oldjuk meg, van szélgenerátorunk, amivel bicikliket töltünk. Igyekszünk felvenni a versenyt, ami a városban folyik egyrészt a természettudományos oktatásban, másrészt ami a környezettudatos létet illeti - mondta az igazgató.

Az iskola tanulást segítő tereit közel 120 millió forintból sikerült korszerűsíteni.

A Kecskeméti Tankerületi Központ pályázata az állami köznevelési intézmények oktatási tereinek fejlesztésére nyert uniós támogatást; összesen hét intézményt érintett a beruház.

– 750 millió forintot nyertünk erre – mondta el Zsámboki Anna, a Kecskeméti Tankerületi Központ vezetője. – A projekt célja elsősorban az oktatási terek felújítása, bútorzattal, eszközökkel való felszerelése. Ebben a pályázatban Kecskemét három intézménye érintett: a jelenleg bejárt Bolyai János Gimnázium mellett a Katona József Gimnázium és a Magyar Ilona Általános Iskola korszerűsítése is megtörtént.

Kiskunfélegyházán, Kiskunmajsán és Jászszentlászlón is korszerűsítettek tornatermeket, aulákat, könyvtárakat, sportudvarokat és mosdókat.

 
 
 
PROGRAMOK