2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.09.27. péntek
 

Michelin csillagot adna Novák Katalin a Béke iskola tankonyhájának

 
 
 

Nem is egyet, rögtön hármat. Annyira ízlett az államtitkárnak a gyerekek saját készítésű süteménye csütörtökön délután Novák Katalinnak, hogy még a receptjét is elkérte.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt már ismerősként köszöntötték a Béke Általános Iskolában, 2017 végén ugyanis itt tartották a Menő menzák az iskolában országos program sajtótájékoztatóját. Novák Katalin most saját szemével láthatta, mi minden valósult meg a kecskeméti intézményben a nyertes pályázatnak köszönhetően.

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester és Schmidtné Báló Ágnes, a Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Béke Általános Iskolájának tagintézmény-vezetője köszöntötte Novák Katalin államtitkárt az iskolában. Az intézmény alapítványa 20 millió forintot nyert a Menő menzák pályázaton, ezt diákjaik és rajtuk keresztül a családok táplálkozási szokásainak megreformálására fordították.

A projekt keretében egyebek mellett előadásokat, fórumokat, főzőversenyeket, gyümölcs- és sportnapokat szerveztek. Kialakítottak az iskolában egy tankonyhát, ahol a gyerekek mindenféle finomságokat készítenek. Az igazgatónő szerint a salátát is megszerették diákjaik, amióta maguk készítik. Emellett egy magaságyásos tankert is készült a támogatásnak köszönhetően.

Novák Katalin természetesen kíváncsi volt az iskola tankonyhájára, ahol kekszekkel, süteményekkel várták őt a gyerekek. Nagy örömmel számoltak be a diákok arról, mi minden készül itt, az államtitkár pedig az egyik keksz receptjét is elkérte, annyira ízlett neki.

Ezután az iskola tankertjét is bemutatták az államtitkárnak, aki segített a magaságyások gazolásában, majd a polgármesterrel együtt fűszernövényeket ültettek a gyerekekkel.

 
 
 
PROGRAMOK