2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.01. kedd
 

Mexikó nagykövete a Bolyaiba látogatott

 
 
 

A Kecskeméti Bolyai János Gimnáziumba látogatott hétfő délelőtt David Nájera Rivas, Mexikó nagykövete. Elhangzott, a jövőben az országok közötti programok oldhatják meg a kecskeméti nyelvtanárok hiányát, így biztosítva a folyamatos spanyol nyelvoktatást a városban, a nagykövetség munkájának pedig fontos része, hogy segítse a spanyol nyelv oktatását.

Mexikó nagykövetét látta vendégül a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium hétfőn délelőtt. David Nájera Rivas nagykövetet egy rendhagyó, kávé melletti beszélgetésre invitálta az iskola nevelőtestülete. A vendégeket dr. Harnos István, a gimnázium igazgatója köszöntötte, aki elmondta az intézménynek kiemelten fontos a spanyol kéttannyelvű képzés.

A nagykövet elmondta nagyon fontos a Kecskeméttel való kapcsolat, mert észrevették, hogy mennyi diák tanul spanyolul. Ezért a munkájuk részévé vált a nagykövetségen, hogy ezt segítsék. Ennek pedig a Kecskeméti Bolyai Gimnázium is része.

- Egy testvérvárosi kapcsolat jó kiindulási lehetőség lenne arra, hogy idejöjjenek tanárok, de ezt úgy kellene kialakítani, hogy a két város közötti kapcsolat független legyen a polgármesterek szimpátiájától. Mexikóban ugyanis rövid ideig van pozícióban egy-egy polgármester - mondta David Nájera Rivas.

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester azt javasolta, hogy konkrét programok mentén építsék ki a kapcsolatot, ami segít legyőzni a városban a spanyol nyelvtanárok hiányát. Kecskeméten nemzetközi programként a Kecskeméti Animációs Filmfesztivált és a Kodály Fesztivált emelte ki, amelyek alkalmasak lehetnek, hogy segítsék az országok közötti együttműködést.

 
 
 
PROGRAMOK