2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.13. vasárnap
 

Az új kkv stratégia elemeit jelentette be György László államtitkár Kecskeméten

 
 
 

Készül a Kormány új kkv stratégiája, amely öt területen igyekszik támogatni a mikro-, kis- és középvállalkozásokat. A programnak része az adminisztrációs terhek csökkentése, az új technológiákhoz és a forrásokhoz való hozzáférés támogatása, a külpiacra való jutás segítése, valamint a generációváltás levezénylése. Minderről ma (péntek) délelőtt beszélt Kecskeméten dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

Hivatalosan november 5-én jelentik be a Kormány új kkv stratégiáját, amelynek előkészületei keretében közel 1000 vállalkozót hallgattak meg szerte az országban – itt Kecskeméten is – annak érdekében, hogy felmérjék a szektor igényeit. A megbeszélések elemei beépülnek majd a jövő hónapban bemutatásra kerülő programba. A stratégiának 5 fő eleme lesz – mondta ma (péntek) délelőtt Kecskeméten dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, akit a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hívott meg.

– Abban egyeztünk meg a vállalkozókkal, hogy van néhány nagyon fontos beavatkozási pont. Az egyik, hogy miként tudjuk őket digitalizálni, és hogyan tudjuk az állam által nyújtott szolgáltatásokat gyorsabban eljuttatni hozzájuk, annak érdekében, hogy a 21. század kihívásainak megfeleljenek – mondta szerkesztőségünknek az államtitkár.

Az adminisztrációs terhek csökkentése mellett az új technológiákhoz és a forrásokhoz való hozzáférés, a külpiacra való jutás támogatása, valamint a generációváltás levezénylése jelent prioritást a Kormány új kkv stratégiájában.

Ezzel együtt tovább erősödik majd a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint az önkormányzatok kapcsolata is. Kecskeméten ez már most is jól működik – mondta a Kecskeméti Médiacentrumnak a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Gaál József szerint ilyen az AIPA Kft. vagy a Kecskemét 4.0 munkacsoport.

– Ezen belül például a humánerőforrás munkacsoport, ahol 40-50-60 vállalkozás vezetője vesz részt az egyes megbeszéléseken és nagyon komoly háttérinformációk alapján alakulnak azok a szabályzók, amelyek a városvezetését érintik – fogalmazott az alpolgármesterként a városvezetésben a vállalkozókat is képviselő kamarai elnök.

A Kormány új kkv stratégiájának mintaterülete az építőipar lesz, ahol az új rendszer elemei közül több is működik már. Ezeket egyébként hamarosan Kecskeméten és megismerhetik az érdeklődők, a novemberben harmadik alkalommal megrendezésre kerülő modern gyárak éjszakája keretében.

 
 
 
PROGRAMOK