2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.10.13. vasárnap
 

3 magyar győzelem!

 
 
 

Küzdősport gálát tartottak szombaton este Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban. Magyarország és Kína harcosai mérkőztek meg K1-szabályrendszerben. Az 5 meccsből három magyar győzelem született.

Egymás után szálltak ringbe az ellenfelek Kecskeméten tegnap a Messzi István Sportcsarnokban. A Magyarország-Kína küzdősportgálán 5 kínai harcos küzdött a K-1 szabályrendszerben a magyar riválisokkal. Az első mérkőzés a lányok közt zajlott. Furó Virág francia és magyar K1-bajnok Zeng Xiaotinggal csapott össze. A kitartásának és jó edzői utasításának köszönhetően Furó Virág kezét emelték a végén a magasba. „Hál' istennek mindent betartottak, amit szerettünk volna csinálni. Hallgattam az edzőmre, minden szót hallottam, amit kiabált. Voltak olyan pontok, amikor nagyon fáradt voltam, de meg tudtam csinálni, és túl tudtam rajta lépni” – mondta Virág.

A lányok után Nagy Krisztián lépett a ringbe, aki Wang Aoganggal mérkőzött meg. Szintén magyar győzelem született. Harmadikként a kecskeméti Gera Miron és Zhang Ye nézett farkasszemet, itt a kínai harcos bizonyult jobbnak, nagyon szoros mérkőzés után Zhang Ye örülhetett a legjobban.

A magyar versenyzőket olyan kiválóságok képviselték még, mint például Nardelotti Zoltán többszörös thai-box magyar bajnok. A hazai versenyzők felkészültek a vendégek harcmodorából és már megtervezett taktikával érkeztek a meccsre. „A gyorsaságomat fogom használni, jelesnek kell lennem a mérkőzés során, hogy meg tudjam előzni, esetleg keresztbe tudjam verni, elmozgásokból visszatámadni, és amikor bent vagyok, akkor dolgozni végig, nem hagyni, hogy rám erőltesse a saját stílusát" – mondta Nardelotti Zoltán, aki végül legyőzte ellenfelét.

A legizgalmasabb meccs a gála legvégén következett. Görbics Gábor kick-box és K-1 világbajnok Pu Dond Donggal csapott össze. A bírók nem tudtak dönteni 3x3 perc küzdelem után, így még egy menetet rendeltek el. „Igazából át kell állnom a K1-re, még jó lett volna, ha van egy 3 hetem, de összességében jól éreztem magam. Egy extra menetben kaptam ki, nem vagyok teljesen elégedett, de örülök neki, hogy szerepelni tudtam még mindig" – mondta Görbics.

„Sokszor megnéztem Görbics Gáborról, az ellenfelemről készült videókat, megismertem, hogy hogyan harcol, és megvan az a taktika, amit használni fogok ellene. Biztos szép meccs lesz, remélem győzni fogok” – mondta Pu Dong Dong.

A Magyarország-Kína küzdősport gálának a gerincét adó 5 kínai-magyar összecsapás mellett felvezető mérkőzésekre is sor került. Az amatőr versenyzők 3x1 percben küzdöttek meg egymással. A 5 fő mérkőzés során pedig 3x3 percben csaptak össze a sportolók.

Kispál Balázs, a Hungary vs China 2019 társszervezője elmondta, hogy a 17 mérkőzésből 9 profi szabályrendszerű küzdelem volt. Az 5 legfőbb összecsapás során szálltak ringbe a legjobbak. „A magyar versenyzők nemzetközi szinten is tapasztalatot és rutint szereznek. És a kínai versenyzőkkel ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy egy újabb szintre tudjanak lépni, és megtapasztalják azt, hogy egy kínai versenyzővel milyen küzdeni, és ezáltal még jobbá és még ügyesebbekké váljanak” – mondta Kispál Balázs.

A szervezők célja az, hogy a jövőben minél több nemzet sportolóival ismerkedjenek meg a magyar harcosok, hogy így tovább fejlődhessenek.

Az 5 fő meccsen tehát 3 magyar győzelem született. A sorozat következő állomása Budapesten lesz, december 21-én.

A Magyarország-Kína küzdősport gálának a gerincét adó 5 kínai-magyar összecsapás mellett felvezető mérkőzésekre is sor került. Az amatőr versenyzők 3x1 percben küzdöttek meg egymással. A 5 fő mérkőzés során pedig 3x3 percben csaptak össze a sportolók.

 
 
 
PROGRAMOK